Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember lesz, akit...

Milyen ember lesz, akit sohasem szeretnek?

Figyelt kérdés

Ha van egy fiú, aki sosem kap szeretetet, mindenki elfordul tőle, szinte mindenki bántja, ez hogyan hat az életére szerintetek?

Ez csak egy elméleti kérdés, hogy Ti mit gondoltok róla?

Előre is köszönöm! :) 17/f

2014. máj. 13. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát sokfelé elmehet az ember. Attól függ elsősorban, hogy milyen hatások érik. Mert ugye attól, hogy nincsenek barátai, hogy mindenki elfordul tőle, még érik hatások és nem csak az említett negatívak.

Attól is függ, hogy milyen az alaptermészete. Mit tud kihozni a fájdalmából esetleg. Tehát hogy pl a sok szenvedés lelki seb ösztönzi - e arra, hogy kiírja magából stb.

Tehát a teljes elszigetelődés lehet az egyik véglet, a másik meg a teljes siker mint pl. író költő stb.

2014. máj. 13. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Az attol függ milyen az idegrendszere. Ha labilisabb tipus akkor összeroppan ha fugalmAsabb akkor nem veszi fel ezeket.
2014. máj. 13. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
antiszociális, én ilyen lettem. nem járok sehova sulin kívül, nincsenek barátaim és depressziós vagyok.néha még be is kattanok.De vannak életcéljaim és ettől függetlenül ha elvégeztem az egyetemet meg már amúgy is van miből keresnem pénzt, mert tehetséges vagyok a festésben,rajzolásban.És jól írta az előttem válaszoló, hogy mindig vannak örömök még az ilyen embereknek is.
2014. máj. 13. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
nana, ez átmeneti állapot! az tuti h nem kell annyiban hagyni, el kell járni emberek közé, ismerkedni, bringa- gyalogostúra, bármi, ami érdekli, és ismerkedni lehet
2014. jún. 4. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!