Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Emberek » Emberi tulajdonságok

A kérdés

Normális, hogy valahányszor eszembe jut a társkeresés és a szex, egyszerűen elfog a depresszió?

Vagy akkor ha felnézek ide a gyk-ra és olvasom a csajok véleményét, hogy szinte mindenkinek 180-nál kezdődik a pasi (én 170 vagyok) illetve imádják a nagy/vastag férfi hímtagot (nekem szintén kicsi van) vagy pedig akkor ha szimplán végignézek a való életben, hogy az átlagos lányoknak is milyen jóképű és magas, sportos pasija van (a szebbekről nem is beszélve). Aztán belegondolok, hogy én 26 évesen még a csókig se jutottam meg és ilyen követelmények közepette kellene megfelelnem a jóval átlagon aluli paramétereimmel. És ekkor elfog egy olyan szintű lelki őrlődés, konstans depresszió, ami csak akkor enyhül, ha elhitetem magammal, hogy nekem úgyse való semmilyen nő és szándékosan nem nézek rájuk heteken keresztül, önigazolást nyerve, hogy így nem kell rombolnom az önbizalmamat. Na és ilyenkor csillapodnak a depresszív tünetek (amelyek csúcspontján olykor az öngyilkosság gondolata is felsejlik bennem). Előre tudom: azt fogjátok mondani menjek pszichológushoz, csakhogy a pszichológus nem fogja megnöveszteni a testrészeimet, máskülönben pedig csak egy szemfényvesztés amit próbál bemagyarázni. Szóval részemről marad továbbra is a problémaforrások ignorálása, miközben tudom, hogy ez elvileg nem normális, mert az ember - legalábbis a többség szerint - társas kapcsolatra és szexre lett teremtve. Úgy érzem azonban, hogy a magányból származó minden negatív hatás még mindig gyengébb faktorú, mint a társkereséssel és szexszel összefüggő, komplexust és az énkép rombolását előidéző depresszív hatások, amelyekkel lehet feleslegesen teszem kockára az amúgy is érzékeny személyiségemet. Mit gondoltok?

Keress kérdéseket hasonló témákban: személyiség, társkeresés, szex, kapcsolat, önbizalom, külső, depresszió, magány, csaj, pasi

  máj. 9. 19:39  Privát üzenet  

A válaszok

Isten nyugosztalja Stephen Hawkingot, de még ő meg úgy is szerzett magának második feleségét hogy ... teste börtönében élt.


És te azért rinyalsz mert 1-2 centi hiányzik?A válasz 51%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/10Időpont máj. 9. 19:43 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Egyetlen kérdés:

Szerinted a 170 cm magas, kispéniszű pasik hány százalékának van barátnője/felesége? Szerintem minimum egy 50%, de lehet az 70% is, úgyhogy annyira azért nem lehetetlen ez a helyzet.

Mi lenne, ha mondjuk tolószékes lennél? Segitseg nélkül sehova sem mehetnél és mindenki megbámulna folyton, valamint munkát is jóval nehezebb lenne találnod.

Vagy mi lenne ha vak lennél? Nem tudnál olvasni, TVzni, számítógépet használni, önállóan közlekedni, valamint ugye nem látnák semmit.

Elhiszem, hogy rossz barátnő nélkül élni, de vannak ennél 1000x rosszabb és kilátástalannak sorsok is.A válasz 67%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/10Időpont máj. 9. 19:58 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

#2: Tök jó, hogy mindig ezzel hitegetitek a szerencsétleneket. "Mi lenne ha ez meg az lennél? Örülj, hogy nem éhezel/van lábad stb."

Ja tekintsünk mindig hátra. Tökre örülök, hogy nem egy meztelen éti csiga vagy egy zöld papucsállatka vagyok miközben a környezetemben minden pasi a csinos barátnőjét döngöli a romantikus tavaszi estéken és végig hallom az ablakon keresztül. De én elégedjek meg azzal, hogy nem vagyok vak és van mit ennem. Köszi a motivációt!# 3/10Időpont máj. 9. 20:19 Privát üzenet
DooDo nevű felhasználó válasza:

Először is gyere ki ebből a depresszióból. Legyen már egy kis önbecsülésed. Legyél magabiztos, ugyanis ez sokat segítene. Magabiztosság kell ide, nem izom, meg nagy nemiszerv. Tanulok, és mellette dolgozok, kasszán. Rengeteg olyan fiú jön be vásárolni, akik olyan zavarba vannak, ha kérdezek valamit, és remegő kézzel adják oda a pénzt. Első gondolatom ilyenkor , hogy basszus szedd már össze magad! Van párom, és nekem kifejezetten tetszik, hogy pocakja van. Nem fogok hazudni, az ő pénisze se tartozik a nagy kategóriában, de vele volt az első orgazmusom. K*rvára nem számít, hogy mekkora, ha jól bánsz vele. Szedd össze magad légyszives, mert egy ilyen fiú aki konkrétan 0át gondol magáról senkinek se kell. Nem izomzat kell meg nagy farok. Ha ezt gondolod, vagy ez a tapasztalatod, akkor valószínű rossz helyen keresgélsz.

A válasz 75%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/10Időpont máj. 9. 20:27 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Minden pasi a csinos barátnőjét döngöli?

Ki az a “minden pasi”?

Mi van azokkal, akiknek ronda barátnőjük van?

Mi van azokkal, akiknek egyáltalán nincs barátnőjük?

Mi van azokkal, akiknek a felesége annyira elhízott, hogy már nincs is kedvük hozzáérni?

Mi vaj azokkal, akik impotensek?

Vedd már le ezt a nyomorult szemellenzőt, hogy a te életed milyen borzalmas, és mindenki másé pedig mennyire tökéletes!!!A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/10Időpont máj. 9. 21:11 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Normális, abból a szempontból, hogy rengetegen vannak (vagyunk) így ezzel. Nekem kezd úgy tűnni, hogy egyáltalán nem minden ember született társas életre. 29 vagyok már és nem sikerült igazi párkapcsolatot kialakítanom (két rövidtávú, siralmas kísérleten kívül). Két éve már nem is igazán próbálkozom. Nagyon rossz egyedül, mégis a társkeresés egy olyan hatalmas megmászandó hegynek tűnik, amire egyszerűen nincs se lelki-, se fizikai energiám a munka és a mindennapi problémák mellett. Emiatt, hogy ez egy megpróbáltatás számunkra, nem pedig egy kellemes, természetes cselekvés (mint ahogy a többségnek), én már úgy vagyok vele, hogy ami nem megy, azt kár erőltetni. Ebben a korban és ezen a helyen nekünk most nem osztottak lapot, úgy tűnik. Próbáljunk meg más forrásokból életenergiához jutni a hátralevő éveinkhez - karrierre tudunk koncentrálni, esetleg hobbikra. Aztán talán szép csendben és nyugiban elevickélünk öregkorunkig.

A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/10Időpont máj. 9. 21:15 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Reality check:


1. Senkinek nem jár alanyi jogon semmi. Nő és szaporodás se.

2. Senkinek nincs joga sem az élethez, sem a boldogsághoz, ha nem tudja azokat magának biztosítani.

3. Az átlag fäszméret 12-13 cm hosszúságú.

4. Ha szerinted a fäszod mérete miatt nem tudsz nőt szerezni, akkor ott jóval nagyobb problémák vannak, mint a fäszod mérete.

5. Nem kell minden férfinak szaporodnia. Erre se a természetnek, sem a társadalomnak nincs szüksége. Akár tetszik, akár nem, az ember, és különösen a férfi, nagyon könnyen feláldozható.A válaszíró 44%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/10Időpont máj. 9. 21:53 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
he84 nevű felhasználó válasza:

Részben érthető a problémád kérdező, részben pedig túlzás. Ne magadat sajnáld állandóan, mert ez taszító és negatív kisugárzást ad, ami pluszba csökkenti az esélyeidet. Nem kell mindig más férfiakhoz hasonlítani. Tudod a viselkedés, a belső értékek, a hozzáállás és a kisugárzás, amik igazán számítanak. Ne a péniszed méretére, ne a magasságodra fogd azt, hogy ez nem megy neked. Valójában a rossz hozzáállásod és a depizésed miatt nem megy. A 170 cm messze nem alacsony férfiaknál se, inkább 150 cm alatt kezdődik az alacsony, legyen szó akár férfiakról, akár nőkről. A 180 cm és afelett már inkább magas, a 160-175 cm között átlagos. A kis pénisszel is lehet ügyesen bánni, nem a méret a lényeg, kivéve akkor, ha 17-18 cm felett van, ott már azért jobban kell vigyázni mi ránk nőkre. Legalábbis a ők többsége a 18 cm-eset és afelettit nehezen bírja nagyobb fájdalom nélkül. Ne akard, hogy nagy legyen, elmondtam miért, hanem fogadd el a saját méreteidet, legyen az a péniszed mérete, meg a magasság is. Amúgy meg az átlagos péniszméret 13-16 cm között van, de nem baj, ha 13 cm alatt van esetleg. Bár attól is függ, mely országokban mi számít átlagosnak, mert például sok ázsiai férfinak kicsi a pénisze ténylegesen. Ő náluk az az átlagos, mégis sok nő boldog ott így is. Egyszerűen a hozzáállásuk más és nem depiznek ilyeneken.

A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/10Időpont máj. 9. 22:20 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
na megint kezdi a vékonypéniszű rém:D

A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/10Időpont máj. 9. 22:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Rejtvényjáték 728x90

Én 163 centis lány vagyok és örülnék egy 170 centis fiúnak, mert meg tudom csókolni vagy csak a szemébe tudok nézni állva anélkül hogy kitörik a nyakam :D A péniszét meg addig nem látom amíg ágyba nem kerülünk, valszeg már beleszerettem és emiatt nem dobom ki. Nekem mindegy a méret, a lényeg, hogy felálljon mindig, amikor akció van :D


23/LA válasz 76%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/10Időpont máj. 11. 14:29 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Nem tudok csajozni, mit tegyek? 21/F
Hogy lehetne megoldani?
Ha öngyilkos gondolatok miatt pszichológushoz fordulok, akkor azzal "megásom" a saját síromat?
Mi lesz így velem ebben a helyzetben, mit tudnék csinálni?
Depressziós vagyok, de ha a jó oldalát nézzük legalább beismertem. Nagyon szeretnék megismerkedni egy független hozzám hasonló lánnyal!? 20/F
Magányos fapofa fa@ vagyok! Hogy tudok nőt fogni?

Kérdések az Emberek rovatbólKérdések az Emberi tulajdonságok rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!