válasza:Természetesen igen.
Magánterület, tehát arra nem vonatkozik a közerkölcs megsértése tényállás.

válasza:

válasza:Ha látnak nem.
Attól függ milyen a kerítésed.

válasza:Természetesen lehetsz.
Én is egész nyáron meztelen vagyok, kertben , udvaron.

válasza:

válasza:Szexelhetsz is, ha rendesen körbe vagy kerítve!
Magánterületen így nincs közszemérem-sértés!!!

válasza:19 ez sajnos tényleg így van. ha fiatal csinos csaj vagy , lehetsz meztelen.
Ha pasivagy , egyböl megszólnak, hogy perverz, szatir, magamutogató.
További kérdések:
Végre aludna az ember.... Felháborítónak tartom, miért kell nekik is ilyen korán kelni? Este 9 kor van a tűzijáték, nem ráérnének 11-től gyakorolni????????
Írjátok meg miért érzitek magatokat menőnek ez miatt Írjátok meg hol születtetek és hány évesek voltatok amikor a nagyságos helyre költöztetek? Mert tapasztalataim szerint a betelepültek között zajlik ez.... Írjatok kerületet is
Idén arra voltam nyáron, nagyon tetszett, idillikus alpesi táj és csak úgy kíváncsiságból utánanéztem mennyibe kerülnek ott a házak, hát meglepődtem. Olyan 800k eurótól indulnak, de simán millió fölött a legtöbb és ezek falvakban, nem Salzburg-ban vagy Innsbruck-ban....
Hogy oldottátok meg a helyzetet?
A kérdés Zala nyugati (nagyon nyugati) és az Alföldhöz képest csapadékban - valamelyest jobban - bővelkedő falvaira, tanyavilágára vonatkozik, ezekből egy-két példa: Szentgyörgyvölgy Lendvajakabfa Lenti Rédics Lovászi Szécsisziget Lipseszentadorján ...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!