Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A Józsefvárosban tényleg...

A Józsefvárosban tényleg ilyen rossz a helyzet? (drog, prostitúció)

Figyelt kérdés
Valaki aki jobban tudja,vagy ott lakik írhatna az ottani helyzetről. Én annyit olvastam,hogy sok a cigány,sok a prosti,meg hogy drogoznak,meg rablásokról olvastam..

2014. máj. 5. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Melyik a kedvenc kajád? :-) (Én írtam)
2014. máj. 6. 20:40
 12/13 anonim válasza:
Merre találhatók a prostik a VIII.-kerben?
2014. máj. 7. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Az említett környéken (70-es években)bizonyos területét "fekete lyuknak" nevezték el ahol drogoztak a kábítószeresek.A rendőrök sem mertek bemenni a tömegesen összegyűlt emberek miatt és a bűnözők jó része is ezen a helyen érezte magát biztonságban. Anno a prostitúció is ezen a környéken kezdődött a legerőteljesebben. Bizonyosan szoktál híreket olvasni vagy a tv-ben nézni és azt neked is látnod kell a változásokat: a legforgalmasabb helyen rabolnak,bántalmaznak másokat és az erőszakos cselekedetek zöme nem a Józsefvárosban zajlik.
2014. máj. 25. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!