Emberi kapcsolatok pótlása alkohollal, mennyire normális?

válasza:

válasza:

válasza:Talán a lehető legrosszabb opció, ami csak létezik.
Főleg, 23 évesen.

válasza:#4:
Segít elfelejteni, hogy egyedül vagyok.

válasza:Teljesen.
Ha önhibádon kívül nem adatik meg hogy legyen egy barátod, akkor egy idő után nem tudja elviselni a lelked a hiányt, és inkább kitölti valami más pótcselekvéssel, vagy legalább törekedni kezd arra, hogy ne legyen tudatánál. Ez normális emberi reakció ilyen válsághelyzetben.
Én is iszok, mert mellettem sincs senki, akinek fontos lennék, és nem bírom már elviselni a lelki szenvedést.
#4:
Gondoltam, hogy nem kapok megerősítést.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
29 éves férfi vagyok. Sosem volt párom, barátaim sem. Mennyire normális ez hogy nem tudok senkivel sem mély kapcsolatot kialakítani? Főleg az hogy párom sem volt, sosem voltam szerelmes sosem szeretett nő. Kicsit rossz érzés.
Anyám, nagyanyám, dédnagyim is 18 évesen már férjnél volt, néhány év múlva meg gyereket vártak. Anyum különösen szeretne már unokákázni, és nagyim is piszkál, hogy menjek már mérjhez. Mivel sok fiú barátom van, így azt akarják, hogy válasszak ki egyet közülük, és...
Mindenki csak szimplán telibeszar, jót röhög rajtam meg nyilván kihasznál. Annyira lement az önbecsülésem hogy ma 6 év után újra felvágtam a karomat mert nem bírtam már. Sohasem voltak barátaim, és sherintem sose lesznek. Köszönöm annak aki elolvasta az önsajnálatomat.
Szóval 25 éves vagyok és nem volt barátőm. Szeretnék később családot de ha eddig semeddig nem jutottam attól még később lehet sikerem? Nagyon szomorú és magányos lennék ha mindig egyedül lennék. 25 évesen még van remény bolog kapcsolatra?
Hosszasan elbeszélgetni senkivel nem tudok, ahova járok közösségbe mostanában, onnan páran kedvességből, szánalomból szóbaállnak velem, ha én kezdeményezek, ha odamegyek hozzájuk, mondok valamit, kérdezek valamit. De maguktól soha az életbe nem szólnak hozzám még ők...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!