Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Emberi kapcsolatok pótlása...

Emberi kapcsolatok pótlása alkohollal, mennyire normális?

Figyelt kérdés
23/F

aug. 16. 12:33
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
88%
Semennyire; ezt alkoholizmusnak hívják.
aug. 16. 12:34
 2/40 anonim ***** válasza:
91%
Pótcselekvés semmiképpen sem megoldás, legyen az függőség vagy hobbi!
aug. 16. 12:35
 3/40 anonim ***** válasza:
87%

Talán a lehető legrosszabb opció, ami csak létezik.

Főleg, 23 évesen.

aug. 16. 12:37
 4/40 anonim ***** válasza:
87%
Semennyire. Milyen programokra jársz alkohollal vagy miről szoktatok beszélgetni az üveg piával? A többiről nem is beszélve. Nem pótol semmit, legfeljebb segít menekülni a valóságból, mert addig sem arra gondolsz amíg nem vagy józan. Te is tudod, hogy nem megerősítést fogsz itt kapni.
aug. 16. 12:38
 5/40 A kérdező kommentje:

#4:

Segít elfelejteni, hogy egyedül vagyok.

aug. 16. 12:40
 6/40 anonim ***** válasza:
28%

Teljesen.

Ha önhibádon kívül nem adatik meg hogy legyen egy barátod, akkor egy idő után nem tudja elviselni a lelked a hiányt, és inkább kitölti valami más pótcselekvéssel, vagy legalább törekedni kezd arra, hogy ne legyen tudatánál. Ez normális emberi reakció ilyen válsághelyzetben.

Én is iszok, mert mellettem sincs senki, akinek fontos lennék, és nem bírom már elviselni a lelki szenvedést.

aug. 16. 12:40
 7/40 A kérdező kommentje:

#4:

Gondoltam, hogy nem kapok megerősítést.

aug. 16. 12:41
 8/40 anonim ***** válasza:
84%
Segít a roncs élet kialakításában is...
aug. 16. 12:41
 9/40 anonim ***** válasza:
84%
Ez deviancia - ha ez így halad, mész szépen a detoxba.
aug. 16. 12:42
 10/40 A kérdező kommentje:
A fiatal lányokkal való kapcsolatot is ezzel pótlom.
aug. 16. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire normális ha eddig egy normális, mély emberi kapcsolatot sem tudtam kialakítani sem barátilag sem párnak?

29 éves férfi vagyok. Sosem volt párom, barátaim sem. Mennyire normális ez hogy nem tudok senkivel sem mély kapcsolatot kialakítani? Főleg az hogy párom sem volt, sosem voltam szerelmes sosem szeretett nő. Kicsit rossz érzés.

Szerintetek normális, ha 25 évesen még nem találtam meg az igazit? Még nem volt kapcsolatom se. L

Anyám, nagyanyám, dédnagyim is 18 évesen már férjnél volt, néhány év múlva meg gyereket vártak. Anyum különösen szeretne már unokákázni, és nagyim is piszkál, hogy menjek már mérjhez. Mivel sok fiú barátom van, így azt akarják, hogy válasszak ki egyet közülük, és...

Mit tegyek ha mindenki elkerül az életben? Mindig probalkozok de soha nem tudok normális kapcsolatokat kialakítani.

Mindenki csak szimplán telibeszar, jót röhög rajtam meg nyilván kihasznál. Annyira lement az önbecsülésem hogy ma 6 év után újra felvágtam a karomat mert nem bírtam már. Sohasem voltak barátaim, és sherintem sose lesznek. Köszönöm annak aki elolvasta az önsajnálatomat.

Lehet még normális kapcsolatom - feleség, gyerekek- ha nem jött össze kapcsolat 25 éves koromig?

Szóval 25 éves vagyok és nem volt barátőm. Szeretnék később családot de ha eddig semeddig nem jutottam attól még később lehet sikerem? Nagyon szomorú és magányos lennék ha mindig egyedül lennék. 25 évesen még van remény bolog kapcsolatra?

Nem tudok normális emberi kapcsolatokat kialakítani, és még akik kedvességből szóbaállnak velem, azok is furcsák, miért van ez?

Hosszasan elbeszélgetni senkivel nem tudok, ahova járok közösségbe mostanában, onnan páran kedvességből, szánalomból szóbaállnak velem, ha én kezdeményezek, ha odamegyek hozzájuk, mondok valamit, kérdezek valamit. De maguktól soha az életbe nem szólnak hozzám még ők...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!