A depresszióm miatt mindenki hátat fordított nekem, minden régi barátom. Most a többi embertől egy sötét fal választ el. A többi embertől, pedig csak rossz szavakat és gyülöletet kapok. Mit tegyek?
Mitől lettél depressziós?
Egyébként. Nem azért, de ha a szarban ott hagynak téged, akkor milyen barátok már?? Nem barátok. Kicsit sem. Csak a jó miatt voltak veled... Azt a falat nem érdemes lerombolni. Nem véletlenül van ott. Viszont nyithatnál más emberek felé. Őket meg felejtsd el. A rossz szavakkal ne foglalkozz, ha valaki gyűlöl... Hát. Ha problémája van veled, az az ő problémája, nem a tiéd. Biztos van még olyan a környéken, aki szívesen lenne veled. Ja, és menj el pszichológushoz, vagy tanácsadóhoz. Jót tenne.
Régen írtam is, de már feladom. Lassan én is olyan leszek mint a többi ember. Unalmas vagyok, nem vagyok érdekes, se értékes.
Utál engem mindenki, mindenki csak bántana.
De tudjátok mit, megölöm magam, de szeretném ha majd tudnák, hogy az ő hibájuk. Hogy ha nem fordultak el volna tőlem, akkor megmenthettek volna.
Azt akarom, hogy bűntudatuk legyen, hogy szenvedjenek.
Milyen hozzáállás ez? A te életednek te vagy a felelőse, te tudod megváltoztatni. Olvass pszichológiai könyveket, Yalomot nagyon ajánlom, és Frankl-t is, menj pszichológushoz, vállald fel az életedet és változtass.
A depresszióval az ember személyisége megváltozik, és az illető észre sem veszi, de ezzel elüldözi magától a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!