Kollégák véleményezése úgy, hogy a főnök is elolvassa?

válasza:

válasza:A Rákosi és Kádár-éra kommunista káderpolitikájának az alap pillére volt.Kiszolgáltatás egymásnak, titokban feljelentés; a párt, kisz, szakszervezet, a szakvezető, üzemvezető "jellemzett", és fellebbezés nem volt. Irigységből, hozzá nem értésből, primitívségből fakadóan, féltékenységből, mert te jobban értettél a szakmához, mint aki értékelt téged.
Hányás.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A héten került szóba a fizetés téma köztünk.A lány nem tudja konkrétan,hogy nekem többet pénzt mondtott a főnök. mondtam neki valószínűleg félreértettem,hogy mennyi a fizetés.....Ma kaptuk meg a heti fizetést.Mondta,hogy ő mennyi fizut kapott.Kérdezte,hogy én mennyit...
Ha szerződést akart veled íratni alá, esetleg a felmondásodat, akkor előtte is, utána is fertőtlenítette a tollat, ma már önkéntesen szedi csoportosan a szemetet is. Régen, nem olyan régen, gonosz volt az emberekkel, ma már boldog és kedves. Az alkalmazott attól...
Kiadta a főnököm nekem a jövő hetet már korábban szabadságnak. De bejött egy fontos projekt, ami június közepén zárul, és fontos ember vagyok benne. Számon lehet-e rajtam kérni így, ha jövő héten nem jövök be dolgozni. Illetve számon lehet-e kérni rajtam, ha nem szólok...
Eddig akárhova mentem, mindig megtapasztaltam ezt a jelenséget. A munkavállaló nincs megbecsülve. A vezetőséget semelyik alkalmazott nem érdekli. Ha valaki belengeti a felmondást, vagy szimplán csak elégedetlenségt jelez, jön a duma, hogy "el lehet innen menni, senki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!