Mi az oka annak, ha egy főnök viselkedése így megváltozott?

válasza:Lehet valaki rá pirított feljebbrol, hogy vegyen vissza az arcából. Vagy valaki túl sokat tud róla és bármikor tönkre tudja tenni az életét.
Valószínűleg befenyítették.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Január vége óta vagyok a cégnél, kis magyar Kft, de nagyon családias, és meglepő volt számomra, hogy a tulajdonos is lenn pörög a csarnokban, még hétvégén is bejár. Egyáltalán nem az az öltönyös alak, hanem pakolászik, targoncázik stb, viszont nem cseszeget senki ha...
A főnök megtudja hogy az alkalmazottja egyetemre jár, ráadásul olyan képzésre melynek a munkakörhöz semmi köze sincs. És eléggé megváltozik a hozzáállása az alkalmazotthoz , nem jó értelemben. erre az a magyarázat hogy a főnöknek leesett , hogy ha végez a képzéssel,...
Miért van ezen kiakadva? Felvettek ide 3 éve azóta egyre több és több a feladatom a bérem ellenben semmit se változott 3 év alatt. Én meg mondtam neki leülünk szépen és áttárgyaljuk a megnövekedett feladatkört a cég mivel kívánja honorálni ,mert a 3 évvel ezelőtti...
A főnök szereti terrorizálni a dolgozóit a terror eszköze nagyon egyszerű: kussolsz vagy kirúglak. Az állás a terror eszköze. Pénteken benn kell maradni estig szabit lefújják az utolsó pillanatban túlórát nem fizetnek ezek senkinek se tetszenek de nemet mondani nem...
Évek óta ő a legjobb bartnőm, de az utóbbi másfél hónapba mintha nem ő lenne annyira megváltozott... Teljesen nemtörődöm lett, tiszta idegbeteg, beszélni se lehet vele meg semmi... Ugyanott dolgozunk (lépcsőház takarítás ami elég stresszes meló) és az egyik lépcsőháza...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!