Munkavállalók gyerekeinek megajándékozása helyes vagy sem?
Idős kolléga mesélte, hogy az ő gyerekei még kaptak olyan mimulás csomagot ami kifejezetten nekik volt címezve. Ha én főnök lennék és volna rá keretem, biztos hogy adnék így szeptember közeledtével egy "sikeres tanévet kívánok" ajándékot, ami egy boríték lenne a gyerek saját nevével, benne pedig egy papírbolti és egy ruhabolti ajándék utalvány. Egy barátnőm szerint ezzel tenném a lehető legrosszabbat, mert ez akkor is a szülőknek ajándék, ha a gyerek neve van a borítékon. Plusz akinek több gyereke van az több borítékot kap, aki gyerektelen az semmit. (De mondjuk ha van levelezős vagy estis diák munkavállalóm én neki is adnám, nem csak a kiskorúaknak.) A barátnőm szerint ez csak sértődést okozna, az idős kollégám viszont nem úgy emlékszik vissza erre, hogy azokon a mikulás ajándékokon bárki megsértődött volna.
Mellesleg nem vagyok főnök, ez csak gondolatkísérlet.

válasza:

válasza:Az eddigi munkahelyeimen adtak mikulás csomagot a lányaimnak.
Senki nem vette rossz néven, ha nem volt gyereke és így nem kapott.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha valaki előfordul hogy nem köszön munkatársaknak azt szóvá kéne tenni vagy enélkül ki kell rúgni
Sziasztok!23 éves vagyok, jelenleg 24/48 órás munkarendben dolgozok.Szabadság sajnos nincs (már 6 hónapja dolgozom itt, előre láthatólag sem lesz ,mert nincs beugrós.Ha nincs kolléga vagy beteg jöhetünk még +ba 12 órát. Nagyon fáradtnak érzem magam és nem is érzem itt...
Férfi vagyok és egy raktárban dolgozom. A céghez egy új kollegina érkezett aki egy felemlített (nem lett leszólva, csak meg lett említve) buta hibája miatt utál engem, azért mert fel mertem említeni. Azóta úgy tesz mintha zaklatnám, pedig legfeljebb köszöntem neki meg...
Egy idősebb munkatársam mondta ezt, aki dolgozott az előző rendszerben is. Téves, vagy helyes megállapítás?
A munkahelyemen meg szokták ünnepelni ha valakinek születésnapja van. Namost, egy kicsit több mint 1 éve vagyok itt, az enyémet nem tudják mikor van, így nem is került még sor rá hogy felköszöntsenek. Azin gondolkoztam, vajon szóljak-e hogy mikor van az enyém, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!