Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lenne a helyes ebben az...

Mi lenne a helyes ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!23 éves vagyok, jelenleg 24/48 órás munkarendben dolgozok.Szabadság sajnos nincs (már 6 hónapja dolgozom itt, előre láthatólag sem lesz ,mert nincs beugrós.Ha nincs kolléga vagy beteg jöhetünk még +ba 12 órát. Nagyon fáradtnak érzem magam és nem is érzem itt jól magam, viszont a szüleimet támogatom minden hónapban mert otthon lakom és szükségünk van erre a pénzre.

Mit tennétek a helyemben?

2024. jún. 30. 10:04
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
100%

1, mi a végzettséged?

2, mi ez a hely? Időarányosan már vagy 8 szabadságod lett volna...

3, szüleid dolgoznak?

4, mit fizetnek ebben az üzemben, hogy ennyire kell?

5, ebbe konkrétan fizikailag rokkannak meg az emberek, szóval nem csinálnám sokáig.

2024. jún. 30. 10:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Érettségim van és kereskedő szakmám

Apukám igen ,anya csak szeptemberben tud az egészségügyi állapota

2024. jún. 30. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy mit csinálnék? Szabadidőmben küldeném befele az önéletrajzomat, és amint tudnék, váltanék egy olyan munkahelyre, ahol nem tiporják páros lábbal a munkavállalói jogaimat, és nem beszélő szerszámnak tekintenének.
2024. júl. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek mi lenne ebben az esetben a helyes lépés? (Kicsit hosszu lett bocsi, de megköszönném ha leírnád a véleményed)

Tinilány vagyok, és mostanában borzasztó rosszak a napjaim, Németországba élek már egy jó pár éve a szuleimmel, eleinte rossz volt nagyon haza akartam menni Magyarországra, az iskolába is sokat piszkáltak, aztán most nagyobb iskolába vagyok ahol kevesebben vagyunk, nem...

Két év után milyen indokkal mondhat fel a munkáltató? A jelen esetben mi lenne részemről a helyes döntés?

Elvileg most már csak nagyon komoly indokkal mondhat fel. Ma, munka után felhívott és váratlanul kifejtette, hogy felakar nekem mondani. Az indok, hogy nem sikerültek még mindig bizonyos szakmai vizsgáim, ez igaz. Ezeket elvileg mások 3-4 hónap alatt megcsinálták....

Mi a helyes ebben az esetben,mit kell válaszolni?

Ha az ember anyja megkérdezi a kórházban hogy meg fog-e halni?És ha már tudjuk hogy meg fog akkor mit válaszoljunk?/most nem arra gondolok hogy mindenki meghal mert ez nyilvánvaló,nem is ezért kérdi az illető nyilván./

Mi a helyes reakció ebben az esetben? Hogyan lehet ezt kezelni megfelelően?

Az elmúlt időszakban egy kollégám munkaidőben el-el mászkál hosszabb-rövidebb időszakra (10-40-50 percekre), mert dolga van. El is kérezkedik, de nem minden esetben a közvetlen felettestől. Az ilyen helyzetekben az ő feladatait is nekem kell megcsinálni és ez...

Ilyen esetben mi a helyes magatartás?

Szeretném előre leszögezni, hogy mindig könnyen alkalmazkodtam a mindenkori munkatársaimhoz, nem akadok fenn kis dolgokon... Két hete kezdtem egy új munkahelyen, előtte 3 hónapig voltam munkanélküli. Az irodában én vagyok az 5. nő, tehát 4 volt ugye az eredeti...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!