Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nyáron másokat se szoktak...

Nyáron másokat se szoktak keresni munka miatt?

Figyelt kérdés
Úgy érzem ennyire szenvedés még nem volt az álláskeresés. Az előző pár hétben konkrétan nulla állás hívott vissza, ilyen még nem volt. Pedig küldözgetem a cv-met minden lehetséges állásra, sőt még szerkesztgetem azt, hogy minél jobb legyen de semmi. Még a hirdetéseknél sincs már új, hiába lapozgatom, mindet már láttam illetve van néha napján pár új de azok se hívnak, miért hirdetnek amúgy ha nem hívnak...Nyáron ennyire nincs felvétel sehova, ki kell fogni azt az egyet ami szerencsének köszönhetően még is behív? Simán mennék már dolgozni valahova, de ha nincs hova? Kezd megemészteni ezt a tehetetlenség, minden napos unalom, depresszió stb...mások is így éreznek? Nyáron nem érdemes egyáltalán munkakeresésbe feccölni energiát?

jún. 29. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol szabadaágolás van, nem tudnak ezzel foglalkozni. Ha muszáj a meló mert kell a pénz, vállalj idénymunkát addig, az most rengeteg van.
jún. 29. 13:09
 2/8 A kérdező kommentje:
1-Hol keressek? Bp.
jún. 29. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan ilyenkor vannak szabadságolások, leállások. Augusztus eleje-közepe az, amikor már reális esély van állást találni.
jún. 29. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen eleve nincs is sok munka ilyenkor, mondjuk ha friss álláshirdetésre jelentkezel, akkor nyilván lehet esélyed, de ha csak ilyen-olyan cégek saját karrierportáljaikon, ahol mindig fent vannak az állások, akkor lehet épp az ott dolgozók is megdöglenek az unalomtól, nem keresnek új embert.
jún. 29. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Attol fugg milyen szakma.. en 5p alatt talalok
jún. 29. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5 év front office tapasztalatommal, (nem akármilyen helyeken voltam) angol B2-es nyelvtudásommal és jól megírt önéletrajzommal SEMMI. Alig van ilyen állás, ahova beküldöm fel se hívnak, pedig 100% megfelelek.

Annyiban szerencsés vagyok, hogy nem SOS, mert van munkám. Ahol nemrég leépítés volt spórolás miatt, az 5 fős csapatból maradhattunk 3-an. Így gyakorlatilag másfélszeres lett a munka mennyisége, ezért szeretnék váltani. Nagyon remélem ősztől jobb lesz, mert így jelenleg csak ágyban fekszem hétvégenként ehhez van erőm.

30N

júl. 4. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Szakmától is függ.
júl. 6. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Lassan már senkit az AI miatt...
júl. 21. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Másokat se hívnak mostanában munka miatt?

Úgy érzem az utóbbi pár hétben alig kaptam telefonhívást munkával kapcsolatban talán ha volt 2 db összesen. Pedig jelentkeztem vagy 20 ra és folyamatosan nézegetem de mintha ugyanazokat látnám mindig. Korábban azért jobb volt a munkakeresés, gondolok itt pár évvel...

Másokat se hívnak mostanában munka miatt?

Nem rég telefonon beszéltem egy interjússal és kérdezés nélkül ő mondta, hogy valóban mostanában máshol sem keresnek új munkaerőt. Pedig annyi féle helyre küldtem be és max 2-3 hívott összesen. Korábban azért jóval több hívott és hetente. Most jó hogy ha egy héten egy...

Miért szeretnek az emberek hitegetni, ámítgatni másokat?

Jelenleg nincs munkám és egy ismerősnőm, mondhatni barátnőm akiknek a férjével saját gazdaságuk van tudja milyen helyzetben vagyok és kérdezte ráérnék-e Húsvét előtt takarítani hozzájuk.Mondtam igen,de nem jelentkezett.Azelőtt is jártam hozzájuk, de lett más aki nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!