Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A biztonsági őröknél valóban...

A biztonsági őröknél valóban elvárás lehet a 24/48/36 órás folyamatos szolgálat? Vagyis nincs alvás 48ban két napig?

Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 00:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Váltással
2019. máj. 18. 01:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy baratom: o szokott aludni hullampapiron muszak kozben ejjel. :D
2019. máj. 18. 01:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ugye megvan, hogy a 24/48 azt jelenti, hogy 24 órát dolgozol, és 48-at otthon vagy?
2019. máj. 18. 01:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt kérdezném, hogy tényleg azonnal kirúgják őket, ha megbetegszenek?
2019. máj. 18. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Igaz, 2012 környékén, de Családtagom így járt.

2019. máj. 18. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg megtehetik, hogy csak úgy egyik napról a másikra? Betegség alatt rátelefonálnak, hogy már be se menjen többet? Hogy engedheti ezt meg a törvény? És a felmondási idő?
2019. máj. 18. 09:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy engedheti ezt meg a törvény? És a felmondási idő?"

Határozatlan idejű munkaszerződés, 3 hónapos próbaidővel. Ez alatt a munkáltató és a munkavállaló is azonnal, indoklás nélkül megszüntetheti a szerződést, vagyis ha valakit ki akar rúgni a munkáltató, csak szól neki, hogy nem kell jönni és ez jogszerű is. A próbaidő végén megszüntetik a szerződésedet, majd másnap vagy a következő munkanapodon kapsz újat, ami akkortól indul, ismét határozatlan, 3 hónap próbaidővel. Semmi jogellenes nincs benne, a Mt. szabályainak megfelel.

2019. máj. 18. 10:07
 8/9 anonim válasza:
100%
24 óra a maximálisan elvárható de ebbe is kötelező beiktatni egy 4 órás pihenőidőt.
2019. jún. 1. 15:24
 9/9 anonim válasza:
Üdvözlet .Mint vagyonőr ,utolsó ember vagy ,dolgozol 240 órát pihenő nélkül , ha netán valahogy kiadják ,azt is olyan körülmények közt. minimálbéren potlékok nélkül.szabadság ?munkát végezd ell , és ne csak a tied , mert mindent kitalálnak még , mert ráész.Bejelentés az van ,talán , 3 havonta új cégnél. Az a nav az megtalál , sőt te vagy a hibás mert csalnak a munkáltatók . És ezt mind a törvényalkotók tudtával. És ez már 1990 óta így működik. Nyugdíjad az nem lessz . Vagyonőr??????kösz
2024. aug. 26. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Van egy biztonsági őr q munkahelyen aki becéz amikor köszön, és kedveskedik, de én nem tudom a nevét sem. Mit tegyek?

Milyen szöveget mondjak hogy ne legyek tolakodó de ugyanakkor belelássak abba is hogy miért becéz? Nekem ez furcsa, főleg hogy nem öregemberről van szó

Ha egy biztonsàgi ör àllàshoz az van oda irva hogy szükséges végzettség: szakképzettség nélküli, akkor nem kell hozzà vagyonöri végzettség?

Meg ugye az is oda van irva hogy tapasztalattal nem rendelkezo kollegakat betanitjuk. De attol meg gondoom kell a papir vagy mégse??

Mi a véleményetek a "biztonsági őrökről"?

Egyre többször és egyre több helyen látom, hogy kvázi élet-halál között lebegő nyugdíjasok vállalnak el biztonsági őri munkákat. Nem teljesen értem nekik mi a funkciójuk. Elkapják a tolvajt? Utána futnak? Voltam egyik nap a Media Markt-ban. Ott is egy kb élő...

Váltsak munkahelyet?

Jelenleg biztonsági őrként dolgozom, igaz havonta 300 órákat megyek, így keresek nettó 230at,a gond csak annyi, hogy 50km-t kell utaznom amikor jövök, általában 24/48as vagy 36/36 OS beosztásom van, de igaz nem is kell megszakadni. Viszont kaptam egy fuvarozó...

Sokan miért nézik le a biztonsági őröket?

Egy kisebb áruházban dolgozom biztonsági őrként, bár ez egy picit tényleg nyugisabb, előző munkahelyem pl Tesco volt ahol volt, hogy a 8-10-12 órás műszakokból egy perc nyugtom se volt. Most is ez van, mindenki kérésére rohanni ide-oda, a vásárlókkal beszélni mert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!