A biztonsági őröknél valóban elvárás lehet a 24/48/36 órás folyamatos szolgálat? Vagyis nincs alvás 48ban két napig?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#4
Igaz, 2012 környékén, de Családtagom így járt.

válasza:

válasza:"Hogy engedheti ezt meg a törvény? És a felmondási idő?"
Határozatlan idejű munkaszerződés, 3 hónapos próbaidővel. Ez alatt a munkáltató és a munkavállaló is azonnal, indoklás nélkül megszüntetheti a szerződést, vagyis ha valakit ki akar rúgni a munkáltató, csak szól neki, hogy nem kell jönni és ez jogszerű is. A próbaidő végén megszüntetik a szerződésedet, majd másnap vagy a következő munkanapodon kapsz újat, ami akkortól indul, ismét határozatlan, 3 hónap próbaidővel. Semmi jogellenes nincs benne, a Mt. szabályainak megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Milyen szöveget mondjak hogy ne legyek tolakodó de ugyanakkor belelássak abba is hogy miért becéz? Nekem ez furcsa, főleg hogy nem öregemberről van szó
Meg ugye az is oda van irva hogy tapasztalattal nem rendelkezo kollegakat betanitjuk. De attol meg gondoom kell a papir vagy mégse??
Egyre többször és egyre több helyen látom, hogy kvázi élet-halál között lebegő nyugdíjasok vállalnak el biztonsági őri munkákat. Nem teljesen értem nekik mi a funkciójuk. Elkapják a tolvajt? Utána futnak? Voltam egyik nap a Media Markt-ban. Ott is egy kb élő...
Jelenleg biztonsági őrként dolgozom, igaz havonta 300 órákat megyek, így keresek nettó 230at,a gond csak annyi, hogy 50km-t kell utaznom amikor jövök, általában 24/48as vagy 36/36 OS beosztásom van, de igaz nem is kell megszakadni. Viszont kaptam egy fuvarozó...
Pontosabban a HMEI Zrt-nél.
Egy kisebb áruházban dolgozom biztonsági őrként, bár ez egy picit tényleg nyugisabb, előző munkahelyem pl Tesco volt ahol volt, hogy a 8-10-12 órás műszakokból egy perc nyugtom se volt. Most is ez van, mindenki kérésére rohanni ide-oda, a vásárlókkal beszélni mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!