A suliban rám szálltak a, , menő csajok" mert nem vagyok
hajlandó engedelmeskedni a kisasszonyok parancsainak! Mit
tegyek?
Verseny mindenütt van, de azért jobb középsuliban nem a kivagyi viselkedéstől és külsőségekről lesz valaki elismert, hanem attól hogy sportban, tanulásban, közösségi élet építésében jól teljesít. Ha az ember már általánosban teljesít, akkor középsuliba nem hülyék közé jár, pl. a Szent István Gimnázium tavalyi értettségi átlaga 4,814 lett.
Egy közepesnél kicsit jobban kinéző lány ha r.i.b.a.n.c, akkor szívesen vesznek neki cipőt, ruhát, illatszert a srácok. Még véletlenül se törekedj rá, hogy kis szolgálójukként vagy pártfogoltjukként befogadjanak.
2014. máj. 10. 12:32
11-es: Az nem feltétlenül igaz, hogy egy jobb suliban nem ugyan ez a helyzet. A húgom elég jó nevű gimibe jár, és ott is ugyan ez van. A húgomat és a barátnőjét azért nézik le, mert ők tanulnak a legjobban az osztályban. Múltkor egy gyerek elkezdte cseszegetni a barátnőjét, erre ő hátrafordult, a szemébe nézett és gúnyosan ezt mondta neki: jaaj, de vicces fiú!:D Utána nem vette le róla a szemét, a gyerek elpirult, aztán elfordította a fejét és csöndben maradt.
2014. máj. 10. 14:35
13/16 Balázs2107 válasza:
Ezek komoly dolgok :-) Velem is volt hasonló eset a suliban. De nem ilyen hosszú ideig tartott.Amit én írok nem javaslat! De én bevertem a főbunkó pofáját, és onnantól tiszteltek!!! Addig piszkáltak mert csöndes és balhé mentes voltam. A többi jött,hogy megvédi, addig nem engedtem el a ....... Kát míg a spanok el nem húztak onnan! Kiharcoltam, hogy tiszteljenek. Nagyon koszos világ van most a sulikban sajnos.
2014. máj. 15. 13:07
2014. szept. 23. 18:16
15/16 PandaMadzii válasza:
Kakild le őket, úgyis mindjárt más suliba mész... lehet hogy most roszz,de ha nm foglalkozol velük,akkor elöbb-utóbb feladják, ÉS TE NYERED A CSATÁT !
Kiváncsi vagyok mi lesz ezután,lécci, majd ird le ....... :)
2014. dec. 24. 08:49
Én is megerősíteném azt, hogy nem tanulástól függ. elit gimibe jártam, MINDENKI, AZ EGÉSZ OSZTÁLY, majdnem az egész évfolyam egyetemre ment, csak a nevesebbekre. Nálunk a legnagyobb ri--cok a tanulásban nem feltétlenül voltak rosszak, mert senki se volt az osztályban, aki rosszabb volt bármiből 3-asnál. Az egyik ilyen p**csa végül dicsérettel érettségizett, és végig kitűnő volt. Mégis ő nevezett minket strébernek. Azért nem kedveltük őket, mert ugyanez a hisztizés ment (olyan legyen a szalagavató, amilyen nekik tetszik, oda menjünk kirándulni, ahová akarnak stb.), belekötöttek a másik (zenei, ruházkodási stb.) ízlésébe, a barátnőmet azért csúfolták, mert a pasija az egyik és nem a másik osztályba járt (nem volt különbség az osztályok közt, nem voltak tanrendileg gyengébb meg erősebb osztályok), engem azért, mert az ortopéd cipő nem elég szexis...
2015. nov. 21. 19:17
Kapcsolódó kérdések: