Szoktál titokban piát inni? Ha igen, akkor hol? Hogyan? Buktál már le? Hány éves vagy?
Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 09:32
1/9 A kérdező kommentje:
és a nemed?
2021. dec. 11. 09:32
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Csak a munkahelyen. Nem tiltja a szabályzat.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:12-14 évesen minden reggel belekortyoltam a szekrény tetején lévő házipálinkába.🤷♂️ Alapból szorongtam mindig a suliban, de a pálinka megszüntette a szorongásom... Egyébként nagyon bűntudatom volt miatta, de nem tudtam abbahagyni, mert anélkül minden nap egy kínszenvedés volt. Végül elfogyott a szekrény tetejéről, a szüleim észrevették és leszidtak miatta, és többet nem ittam.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem szeretem az alkoholt, inkább betépek.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Se titokban, se mások előtt nem iszok "piát" mert utàlom. Tudom ez nem menő. :(
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Minden reggel itthon és viszek is magammal, hogy kibírjam a napot. Egy vasárnap elhatároztam, hogy ennek véget vetek, jövő héttől józan leszek. Hétfő reggel nem ittam és nem is vittem piát. Pár óra után annyira eluralkodott rajtam a pánik, hogy rosszullétet színleltem, hogy hazajöhessek. Munka után is iszom, hogy egy kicsit jobb kedvem legyen. Este töményet, hogy el tudjak aludni. K*rvára nem menőzésből csinálom, hanem mert gyűlölöm magamat és az életemet. Próbáltam változtatni, de már késő. Amikor lett volna esélyem a normális életre, elszúrtam.
8/9 Metionin 

válasza:

válasza:Nem, rég elmúltam 18, ihatnék legálisan ha akarnék.
9/9 Senior Séf 

válasza:

válasza:Felteszem a kérdés leginkább kamaszkorúaknak szól. Nos, kamaszkoromban sokszor előfordult, hogy nem kötöttem az ősök orrára egy-egy elhajlást.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan tudnék titokban cigit szerezni, hogy a szüleim ne tudjanak róla?
Sajnos minden lépésemet figyelik, és nem engednek nagyon sehova csak az edzésre ahová járok. Suliba se akar senki cigit adni. Hogyan szerezzek mégis?
Miért bandázik valaki olyan emberrel, akit titokban utál, mi lehet az oka?
Volt egy "haverom". Én nem tudtam sokáig, hogy ő engem utál... mindig hívott a közös baráti körébe is lógni, inni stb. de külön kettesben is. Évekig lógtunk így, ő fiú én lány. Aztán egyszer visszahallottam valahonnan, hogy minden k-nak elmondott, meg hogy egy nyomi...
A szép, aranyos lányok hogyan tudják titokban tartani ha nagydolguk van a wc-n? :D
A kérdésem viccesnek tűnik, de kíváncsi vagyok. Mi 'bunkó' pasik fingunk, fosunk, okádunk és általában a többségünk nem csinál titkot belőle. :D Az aranyos lányok után még szag sincs a wc-ben. Várom a bátor válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!