Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan osonjak ki titokban a...

Hogyan osonjak ki titokban a konyhába az eldugott telómért?(a konyhai mérlegbe dugták a szüleim, de valakivel fontos beszélnivalóm van)

Figyelt kérdés

Éjjel vagy este vagy reggel amikor még nem ébredtek fel akkor vegyem el a telóm? Mikor a leg nem feltünőbb? 1 hétre vették el mert csúnyán beszéltem tegnap a mamámal mert felcukkolt mindig cukkol amúgy is, de most karácsonykor nagyon betelt nálam a pohár, pedig én sokáig tűrök és tiszteletbe tartom a kora miatt meg az miatt hogy a mamám de amit tegnap mondott nekem azért megérdemelte amit én mondtam neki hirtelen felindulásból(csúnya beszéd)

Jövő szombaton kapnám vissza de addig nem bírom ki hogy ne beszéljek azokkal akik a legfontosabbak számomra.....

2021. dec. 26. 17:47
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
Légyszi csak a kérdésemre válaszoljatok!
2021. dec. 26. 17:50
 2/40 anonim ***** válasza:
90%
Most miről írsz?
2021. dec. 26. 17:50
 3/40 A kérdező kommentje:
Hogy telózzak úgy hogy a szüleim ne vegyék észre, hogy a kezemben van.
2021. dec. 26. 17:51
 4/40 A kérdező kommentje:
???
2021. dec. 26. 17:51
 5/40 anonim ***** válasza:
78%
Sehogy, biztos okkal vették el.
2021. dec. 26. 17:54
 6/40 A kérdező kommentje:
De valahogy meg lehet oldani... Hajnali 4-kor osonok ki telózni?? Az jó ötlet nem?
2021. dec. 26. 17:57
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért, olyan fontos hogy élet halál kérdése?
2021. dec. 26. 18:00
 8/40 anonim ***** válasza:
87%
Tudtad hogy ez az oldal korhatáros?
2021. dec. 26. 18:00
 9/40 anonim ***** válasza:
95%

Igaza van a kettes válaszolónak. Miért lett lepontozva?

Most miről írsz kérdező? Ha laptopról akkor ugyanúgy tudsz ott is mindenkivel beszélni. Nem értelek.

2021. dec. 26. 18:05
 10/40 anonim ***** válasza:
86%

Most ami ki akartál nyögbni az,hogy anyukádék elvették az mobilod,és nem kapod vissza jövő szombatig,és nem tudsz beszélgetni?

De várjunk csak,akkor hogyan írtad ki az kérdést?:D

AMúgy úgy csinálom hogy:Takaró alatt telózok,ennyi az logika,levett fényerővel.

2021. dec. 26. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudnék titokban cigit szerezni, hogy a szüleim ne tudjanak róla?

Sajnos minden lépésemet figyelik, és nem engednek nagyon sehova csak az edzésre ahová járok. Suliba se akar senki cigit adni. Hogyan szerezzek mégis?

Szoktál titokban piát inni?

Ha igen, akkor hol? Hogyan? Buktál már le? Hány éves vagy?

Miért bandázik valaki olyan emberrel, akit titokban utál, mi lehet az oka?

Volt egy "haverom". Én nem tudtam sokáig, hogy ő engem utál... mindig hívott a közös baráti körébe is lógni, inni stb. de külön kettesben is. Évekig lógtunk így, ő fiú én lány. Aztán egyszer visszahallottam valahonnan, hogy minden k-nak elmondott, meg hogy egy nyomi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!