Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy csináljak/ miröl csinálja...

Hogy csináljak/ miröl csináljak képet instára hogy érdekelje vagy tetszen az embereknek?

Figyelt kérdés
Szeretnék belevinni egykis vintage hangulatot vagy tumblr hangulatot. Iphone6-os telefonom van tehát lehet szép minőségü képet készíteni

2016. jún. 24. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapból az Instán, és a követőkön való csüngés is tucattini szokás.
2016. jún. 24. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem az a célom hogy sok követőm legyen, csupán szeretnék nem mosléknak megfelelő tartalmat posztolni. Elnézést szeretnék kérni ha kötekedőnek dicsekvőnek tüntem volna! Teljesen megértem azt aki nem engedheti meg magának ezt a terméket, és igazából én sem lettem jobb ember így, hogy ezt a készüléket birtoklom.
2016. jún. 24. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
És te egymagad, mindenféle gyakoris idegen segítsége nélkül nem tudod megkülönböztetni a jót a mosléktól? A te szóhasználatodat alkalmaztam.
2016. jún. 25. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

24 éves vagyok, értelmiségi és Instázom én is. Nem tudom, egyeseket, miért zavar, ha valaki szeretne egy igényes Instagram oldalt üzemeltetni, sok követővel. Szerintem ez a vágy elég sok emberben megvan.

Szóval a kérdésre válaszolva, fel lehet magadat is "építeni", de tematikus is lehet az oldalad. Pl. ha van egy hobbid, akkor főként arról posztolsz, lehet ez food, hair, style, journey, animals, akármi.

Nyilván megvannak itt is a népszerű témák. Ha a népszerűség a cél, akkor érdemes ilyet választani, kérdés, mennyire csinálod szívből és mennyire szívesen csinálod. :)

Egyébként szerintem a jól megválasztott és bőséges címkék, az igényes fotók, a jó beállítás, az ötletes címadás, egy kis humor + egyediség, ami követőket hoz.

2016. aug. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!