Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van-e különösebb jelentősége...

Van-e különösebb jelentősége szőlőcukrot tenni a készítendő borba kristálycukor helyett?

Figyelt kérdés
Persze, csak annyit, amennyit a szakirodalom megenged
2020. okt. 8. 02:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂
2020. okt. 10. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 mindentudó99 ***** válasza:
100%
És mi akadályoz meg abban hogy daràláskor levegyél másfél deci mustot és megmérd
2020. okt. 10. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 A kérdező kommentje:
12-nek: hát, ha jobban belegondolok: semmi. Ez a rész számomra is érthetetlen, valamikor régen a préseléskor próbálkoztam a fokolással - aztán később már nem is próbálkoztam. Számomra is megfejthetetlen, hogy miért nem daráláskor mértem (pedig nagyon logikus). Nem vagyok nagy borász, és nincs is sok szőlőm. De pl. mustfokolóm van, csak eszem nem volt a használatához. (most majd lesz).
2020. okt. 12. 20:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Most derült ki (számomra), hogy nem is volt nekem eddig mustfokolóm (most vettem). Egyszer régen egy kölcsön - fokolóval akartam mérni, de már erjedésben volt - és nem volt értelme
2020. okt. 22. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!