Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem kezdett el forrni a...

Miért nem kezdett el forrni a borunk?

Figyelt kérdés

Az a nagy gondom, hogy fogalmam sincs milyen fajta a szőlő, de apró szemű, rózsaszín, és nagyon finom illatú, zamatú.

Cukortartalmát nézve 18 fokos volt (ehhez sem értek igazán), azt ajánlották, hogy kb. 1 kg cukrot tegyünk még hozzá, különben kb. 50l must volt. Borélesztőt is tettünk bele, de nem kezdett el forrni, pedig meleg helyen van. Nem romlott meg, sőt! Most olyan az íze, mint az igazi szőlőlének:), ráadásul elég tiszta is. Mit tehetnék még vele?


2007. nov. 6. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
hát én megpróbálnék még cukrot belerakni, mert az erjedéshez kell a cukor
2007. dec. 27. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
21%
Nem volt elég meleg.
2008. máj. 17. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hány fokon volt? Tegyél hozzá szőlőhéjat
2010. aug. 22. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!