Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Cseresznyepálinkát szeretnék...

Cseresznyepálinkát szeretnék majd főzetni, tapasztalat ezügyben? Bővebben odalent

Figyelt kérdés

Olvastam sokmindent a cseresznyepálinkáról,hogy kell hogyan stb.

Viszont a magjától marad neki valami fura utóize(másnál mikor kóstoltam,nem izlett).

A kimagozása elég ceremóniás,és időigényes mint tudjuk.

Viszont ha gyümölcscentrifugával csinálnám? Kiforrna,vagy szükséges a forráshoz a gyümölcshús is? Tudom igy kevesebb cefre lenne,de nekem a minőség sokkal fontosabb mint a mennyiség. Mindenféle hozzáadott plusz nélkül szeretném,se cukor,se élesztő stb...

Köszönöm ha tudtok ezügyben valamit tanácsolni



2019. máj. 12. 22:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van 10-es! Küldtem a zöldet. Értem, mire célzol.

A dédapámat a kútvíz vitte el 84 éves korában 1944 augusztusában. Ha nem itta volna, talán ma is élne...

2019. máj. 15. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
Háát, gyerek koromban mi is törtük a barackmagot és egy idő után azért már erős légszomjunk volt tőle a cián miatt de tényleg.
2019. aug. 13. 00:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!