Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tápértékkel kapcsolatos...

Matekid kérdése:

Tápértékkel kapcsolatos kérdés (? )

Figyelt kérdés
Egy csoki 411 Kcal. tehár ez 0,411 kalória? mellesleg napi egy ilyen csokitó hájas lesz a hasam? kockahasra gyúrok szóval férfitársaim, hasznos válaszokat vazzeg :DD
2011. máj. 12. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
411 kcal az 411 kalória...és igen, napi egy ilyen csokiTÓL hájas lesz a hasad, de ha edzel rendesen, akkor nem feltétlenül. De akkor se kellene napi 1 tábla (vagy mit tudom én mennyi az) csokit megenned. Főleg azért sem, mert aki edz, az normális étrenden van, amibe nem fér bele a 400 kalóriányi csoki. Máskor meg normális hangnemben írj ki egy kérdést, az az utolsó mondatrész elég szánalmas.
2011. máj. 12. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkora és milyen csoki, nem lehet minden csokira rámondani hogy 411 kcal. És honnan tudjuk a napi kalóriafogyasztásod, testtömeged? Honnan tudjuk hány kalóriát kéne fogyasztanod, sportolsz-e?
2011. máj. 12. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

k cal, az nem más mint KILOKALÓRIA, vagyis 1000-rel szorozd meg. 411000 kalória.

A tesisek is matekozhatnának néha. :D

2011. máj. 23. 15:30
 4/4 anonim válasza:
Ha kockahasra gyúrsz akkor ne egyél semmit!
2011. máj. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Hülye kérdés, de kaptam egy levelet. Ez igaz?

Kaptam egy olyan körlevelet, ahol egy ember mentost evett, kólát ivott, és felrobbant. Szerintetek ez igaz, vagy csak megint egy ilyen hülye körlevél?

Ez miért van? A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázatblablablaaaa

amikor valami kókuszos dolgot eszek,ilyen fura utóíze van és nem érzem a többi kaja ízét...mondjuk ez csak 5 percig tart kb de akkor is olyan fura... meg így kapar a torkom...olyan,mint amikor meg vagyunk fázva és akkor így kaparászik xD allergiás nem...

Csokiszökőkút kérdés?

Mi jó a csokiszökőkótban, mit kell vele csinálni, és stb. tudnivalókat mondjatok lécci :)

Mit készítsek belőle? (tudom, hogy rövid a kérdés)

Nagyon sok mogyorónk termett az idén. Egy nagy papírtáska félig van vele úgy, hogy nincs még feltörve. Nem tudom, hogy mit csináljak vele. Törjem fel, és be a fagyasztóba? Nem lehetne pár kg-t eladni valahová? Ennyit ha megeszek, leszek vagy 100kg...pedig szeretem....

Hogy tudnék fogyni? (kérdés túl rövid)

18/F vagyok. Sajnos időm nincs a tanulás mellett a sportra, viszont testalkatilag olyan vagyok hogy már a +1 kiló is meglátszik rajtam. 181 cm magas vagyok 65 kilóval. Én legalábbis úgy vettem észre hogy kezd egy kis pocakom kialakulni (téll nem nagy). Szeretnék...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!