Tápértékkel kapcsolatos kérdés (? )

válasza:

válasza:

válasza:k cal, az nem más mint KILOKALÓRIA, vagyis 1000-rel szorozd meg. 411000 kalória.
A tesisek is matekozhatnának néha. :D
Kapcsolódó kérdések:
Kaptam egy olyan körlevelet, ahol egy ember mentost evett, kólát ivott, és felrobbant. Szerintetek ez igaz, vagy csak megint egy ilyen hülye körlevél?
amikor valami kókuszos dolgot eszek,ilyen fura utóíze van és nem érzem a többi kaja ízét...mondjuk ez csak 5 percig tart kb de akkor is olyan fura... meg így kapar a torkom...olyan,mint amikor meg vagyunk fázva és akkor így kaparászik xD allergiás nem...
Mi jó a csokiszökőkótban, mit kell vele csinálni, és stb. tudnivalókat mondjatok lécci :)
Nagyon sok mogyorónk termett az idén. Egy nagy papírtáska félig van vele úgy, hogy nincs még feltörve. Nem tudom, hogy mit csináljak vele. Törjem fel, és be a fagyasztóba? Nem lehetne pár kg-t eladni valahová? Ennyit ha megeszek, leszek vagy 100kg...pedig szeretem....
18/F vagyok. Sajnos időm nincs a tanulás mellett a sportra, viszont testalkatilag olyan vagyok hogy már a +1 kiló is meglátszik rajtam. 181 cm magas vagyok 65 kilóval. Én legalábbis úgy vettem észre hogy kezd egy kis pocakom kialakulni (téll nem nagy). Szeretnék...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!