Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran eszel melegszen...

Milyen gyakran eszel melegszendvicset, és milyet?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
heti 5x és a kedvencem a töltött káposztás
2014. jan. 27. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Magos toast kenyeret megkenek margarinnal, teszek ra paprikas szelu sovany pulykamellsonkat, serpenyoben olivan megpiritott gombaszeletet, egy vekony szelet paradicsomot, egy lapkasajtot es fuszereket. Grillezem mig a sajt el nem olvad es meg nem pirul egy kicsit a teteje es a toast is. Imadom ezt a fajta szendvicset, reggelire ha van idom elkeszitem hetvegen.;)
2014. jan. 27. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hétvégente!

Nálunk a kedvenc a provanszi krémes és a sajtos sonkás mellé gyöngyhagyma,paradicsom ,ubi vagy ami van.

Végülis bármit beletehetsz de ami megtanultam egy sütő árán hogy csak is toast kenyérrel müködik vagy sima sütőben a rácson megsütve rendes kenyérrel

2014. jan. 28. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

ha van kedvem csinálok egy melegszendvicskrémet, akkor kétszer -háromszor eszünk belőle , vagyis míg el nem fogy. de nagyon finom, ne unalmas.

ha nincs krém, akkor általában jóminőségű szárazkolbászost,vagy füstölt tarjást. rá egy kis lilahagyma, és amilyen sajt van otthon, sokszor többféle is kerül rá.

ez utóbbit kontaktosban is szoktam sütni toastkenyérrel, a krémest fűtőszálas kis grillsütőben.

melléjük friss uborka, paprika, paradicsom, vagy valami jó házi savanyúság.

Ja még az összeragasztott májkrémest is nagyon szeretem.

2014. jan. 28. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
2-3 alkalom /hét konzerv melegszendvicskrém, csak meg kell kenni és be a sütőbe, mikor lusta vagyok bonyolultabb kaját összeütni akkor remek, finom és egyszerű. :)
2014. jan. 29. 02:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen hangulatfüggő. A kedvencek:

- paradicsom-bazsalikom-mozzarella (ha az utóbbi nincs kéznél, akkor lilahagyma és bármilyen sajt)

- paradicsom-rukkola-mozzarella

- vöröshagyma-sajt-alma (almaszeleteket vajon megpárolom)

2014. jan. 29. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!