Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy a banán...

Hogy lehet az, hogy a banán megbarnul, néha nagyon is, egészen rohadtnak tűnőnek, ám amikor meghámozzuk, akkor tökéletesen hibátlan, friss, kemény, pont jó belül. Hogy lehetséges ez és mi a magyarázat?

Figyelt kérdés

2015. jan. 14. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden gyümölcsnél először a héj indul meg.
2015. jan. 14. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
13%
Én már nem szeretem olyankor, mert belül hiába epnek tűnik, ki van száradva.
2015. jan. 14. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazabol a banánt akkor a legideálisabb fogyasztani amikor barna pöttyök mar megjelentek rajta, vagy mar kezd barnulni, mert akkor alakul at a cukor ugy, hogy ne puffasszon, igy tökéletesen emésztődik.


Sajnos amikor meg sarga/sargaszold akkor éretlen es csak puffadast okoz es baromi nehez megemészteni.


Te pont jol eszed!:)

2015. jan. 14. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, logikusnak tűnik! :) Sőt, még banán felett is láttam kiírva ezt a pöttyös=egészségesebb infót (bár persze attól még az nem jelenti azt, h igaz, de tán tényleg...)


Amúgy állítólag van kifejezetten direkt spéci zöld banán is (bár nem értem, minek, pont nem logikus éretlenné "hazudni"... akkor meg már miért nem inkább speciálisan sárgára génkezelik...?)


(írva mindezt fél kézzel, kívül barna-belül tökéletes banán evése közben! :D)

2015. jan. 16. 11:26

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!