Van még olyan aki nem fogyaszt zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejes ételeket?
attól, hogy külsőre "egészségesnek" néz ki, nem biztos, hogy belülről is az
azért a szüleid helyében elvinném egy teljes vérkép vizsgálatra
Gondolom, vitamint azért szed, mert már rég skorbutot kellett volna kapnia így, azt hiszem... Más most nem jut eszembe, ami problémás így, de nem is vagyok szakértő, csak a saját 2 fontos ásványi anyagomat tudom, amire figyelnem kell korlátozott étrendem mellett, de az neki pont megvan, persze hogy a mennyiség is megfelelő-e, ki tudja?
Növény nélkül is lehet egészségesen élni, sokaknak megy, de ahhoz már mindenféle állati cuccot kell enni, belsőségeket meg minden, nem tudom a részleteket, tőlem végtelenül távol áll az. Nem tűnik hihetőnek, hogy a fenti módon tényleg hosszabb távon probléma nélkül lehet élni. Egy ideig persze, a test roppant szívós, ha az ember éveken át keményen koplal, sokszor akkor is életben tud maradni adott esetben, mindenki megrökönyödésére, a fenti eset azért ennél jobb valamivel. De nem hangzik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!