Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » De most komolyan, ki szereti...

De most komolyan, ki szereti a csirkemellet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy jól ellehet készíteni, de az kész macera. Mindig nedves pácot kell neki csinálni, hogy felszívja magát különben nagyon száraz és kellemetlen ízű lesz. De most én arra vagyok kíváncsi, hogy simán sózottan megsütve ki szereti. Száraz, sűrű és nem jó. A köret pedig nem enyhít rajta. Natúrban megsütve kinek ízlik?

2017. júl. 2. 21:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%

Imádom a csirkemellet de csak sózva nem eszem meg. Igaz semmilyen húst, ha nincs mellette legalább hagyma még a szagától is undorodok a sima sülthúsnak.

A mézesmustáros csirke amúgy mennyei és pillanatok alatt megvan.

2017. júl. 2. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/25 anonim ***** válasza:
66%
Az uram pl. Ha fűszerezem is, csak szárított fűszereket használok. Lassan kell sütni, fedő alatt, és akkor nem lesz annyira száraz.
2017. júl. 2. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/25 anonim ***** válasza:
72%
Natúrban vacak. De pl.tejfölös-fokhagymás currys csirkének elkészitve mennyei!
2017. júl. 2. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Szeretem. Soha nem pácolom be és mindig jó lesz, nem száraz, és pláne nincs kellemetlen íze.
2017. júl. 2. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Száraz, szálkás húsról beszélsz. Jól fűszerezve teljesen rendben van. Nem mindenki az agyonpácolt, lében úszó húst szereti.
2017. júl. 2. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/25 anonim ***** válasza:
37%
Mi nem szeretjük. Akárhogy készíted el, száraz, nyögvenyelős.
2017. júl. 2. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/25 A kérdező kommentje:
Én nem a pácolt viszonylag nem szárazról beszélek, hanem a natúrban megsütöttet. Nem értem, hogy abban mi a jó. Száraz és ízetlen. Még akkor is, ha meg van fűszerezve, mert ugyanúgy száraz.
2017. júl. 2. 21:39
 8/25 anonim ***** válasza:
97%

Én sosem pácolom, hanem feldarabolom, füszerezem (só, bors, meg ami éppen eszembe jut) és forró zsiradékban (olaj, vaj) átsütöm, amíg színt kap (max 5 perc) és azonnal fogyasztható - nem száraz, finom szaftos és az íze is jó.


A gond az, hogy túlsütöd, és azért lesz száraz! Tényleg csak addig kell sütni, amíg a külseje megszinesedik.

2017. júl. 2. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/25 anonim ***** válasza:
96%
Én szeretem. Párolt répával, karfiollal, brokkolival, és rizzsel imádom.
2017. júl. 2. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/25 anonim ***** válasza:
89%
En szeretem, s meg sosem volt szaraz amit sutottem naturban, pedig semmi pacot nem hasznalok hozza! A tobbi husnak viszont borzalmas ize van- szamomra. Tehat mint latod, izlesek es pofonok.
2017. júl. 2. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!