Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha a kapszaicin oldódik...

Ha a kapszaicin oldódik alkoholban, akkor ha alkohollal esszük az erős paprikát, nem lesz erős vagy gyorsan elmúlik a hatása?

Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Most készítettünk először chilis házi pálinkát. Hasonló elven mint a Vilmos körte pálinka. Chili paprika került a fekete cseresznye pálinkába Egy hétig érleltük benne a chili paprikát mielőtt meg kóstoltuk volna. A paprika végéből vágtunk le kisebb darabot így került az üvegbe. Az eredmény finom pikáns markáns pálinka lett. Először érzed a pálinka erejét aztán jön a chili ereje. A parikát benne hagytuk az üvegbe azt nem tudom megmondani ,hogy pár hét múlva mennyi kapszaicin oldódik még ki de kíváncsi vagyok én is rá.
2017. szept. 4. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, a kocsmánkban van egy Alattomos nevű shot, ami 2dl málnaszörpből, 1dl tabasco szószból és 2dl vodkából áll, és az utóbbi 2 elnyomja az erősséget.
2017. szept. 4. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!