Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A savanyító üzemek ahol nagy...

Csongika97 kérdése:

A savanyító üzemek ahol nagy hordókban savanyítanak, a csomagoláskor milyen levet öntenek pl az uborkára stb?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert a hordóban lévő lé nem lehet elegendő annyi darab csomagolt termékre.

2019. szept. 7. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Eceteset.
2019. szept. 7. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. És például a savanyított kaposztára ahol nem használnak ecetet? A káposzta természetes módon magában savanyodik.
2019. szept. 7. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a káposzta saját leve, amit kienged. Porsot meg babérlevelet raknak hozzá elvileg, régebben csináltunk mi is és így emlékszem
2019. szept. 7. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Van saját leve az bíztos csak nem elegendő a csomagolásokba.

Pl. Elsavanyítok 1000kg káposztát és fél kgos csomagokba beleteszem nem hiszem hogy lenne annyi lé hogy elég legyen 2000db csomagolt káposztára.

2019. szept. 10. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért nem?
2019. szept. 10. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
A fejes csomagolt káposztákon nem is nagyon van lé, zsugorcsomagolásban vannak.
2019. szept. 15. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!