Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tarjából szoktak készíteni...

Tarjából szoktak készíteni rántott húst?

Figyelt kérdés
És ha igen, de nincs huskloppfolom, akkor mivel tudnám kicsit puhitani?
2019. okt. 4. 16:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Tiszta zsír inas , azt tepsibe ajanlott sütni , karaj vagy comb akkor .
2019. okt. 4. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 qkker1 ***** válasza:
78%
Kés nyelével is lehet klopfolni, ha nincs más. Sokkal finomabb, zaftosabb a tarja , mint bármely része a sertésnek!
2019. okt. 4. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Én abból szeretem, holnap is az lesz. Amivel ütni lehet azzal klopfolni is, csak tegyél rá folpackot vagy egy zacskót. Kalapács, borosüveg, nyeles lábos stb. Csak óvatosan!
2019. okt. 4. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, vagdald be az inakat. Egy kisebb nyeles lábossal remekül megoldható; vagy ha beteszed zacskóba, akkor sodrófával, nyeles vágódeszkával.
2019. okt. 4. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
27%

Rántott húst csak sovány húsból szokás készíteni - karaj, comb -, tarjából nem, mert borzasztó zsíros íze lesz.

A tarja sütni nagyon finom, de rántva nem igazán.

2019. okt. 4. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 qkker1 ***** válasza:
64%

"Rántott húst csak sovány húsból szokás készíteni - karaj, comb "


Pont ezekből lesz porszáraz.

Egy jó szaftos -nem csupa zsír- tarjából a legfinomabb.

2019. okt. 4. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

A tarja a karaj folytatása, csak nem olyan fűrészpor szárazságú, lazább szerkezetű, zaftosabb ezért a legfinomabb rántott húsokat lehet belőle készíteni. Aki nem szereti a zsíros húst és nem vak, az nem vesz zsíros tarját és a probléma megoldva!

Én amikor csak tehetem tarjából készítem.

2019. okt. 4. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
39%

Szoktak, de én például nem szeretem, mert egyrészt zsíros, másrészt meg másnapra gumis állagú lesz.

Natúran sütni szerintem jobb.

2019. okt. 4. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 qkker1 ***** válasza:
77%

"A tarja a karaj folytatása,"

Fordítva:


tarja /nyak/- hosszú karaj - rövid karaj

2019. okt. 4. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
:D :D :D
2019. okt. 4. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!