Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mivel helyettesíthetem a...

Mivel helyettesíthetem a burgonyát ha rakott burgonya jellegű ételt szeretnék készíteni?

Figyelt kérdés

A szokásos összetevők -tojás, tejföl, füstölt kolbász, (esetleg fehér mártás - teljes kiőrlésű liszt és finomliszt keverékével), ...- mellett csak a burgonyát szeretném kiváltani valami olyanra, ami nem emeli meg a vércukorszintet.


Köretételként burgonya helyett az interneten több helyen ajánlják a csicsókát.

Készített már valaki csicsókából rakott csicsókát?

Mik a tapasztalatok?

Mire kell figyelni a fűszerezésnél?

mennyire változik meg a sütési idő, ha burgonya helyett csicsókából készül a rakott étel?



#rakott burgonya #burgonya helyettesítése #rakott csicsóka #sütési idők #fűszerezés másként
2019. nov. 25. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Karfiol, brokkoli, kelkáposzta, cukkini, padlizsán is lehet, csicsokat nem szeretem
2019. nov. 25. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az általad felsorolt összetevőkből már készítettél olyan rakott ételt, ami a burgonya kivételével azonos volt a rakott burgonyával?
2019. nov. 25. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Igen minddel lehet ezt

Mondjuk ha beírod a Googleba h rakott ételek, ki fogja dobni ezeket

2019. nov. 25. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Zöldbab
2019. nov. 25. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Édesburgonyával (batáta) valószínűleg kiváltható a krumpli, bár azért az állaga némileg más. A csicsókával vigyázz, mert a benne levő inulin némelyeknél hasmenést okoz. Nálam az elfogyasztás után kb. 4 órával, így ehhez kell igazítani az ember napirendjét, hogy akkor klozet közelében legyen.
2019. nov. 25. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Hordóskáposztának is szezonja van, erdélyi rakott káposztára keress rá.
2019. nov. 25. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Én karalábét tennék bele. Az édesburgonya, ahogy a neve is elárulja, édeskés ízű, nem mindenkinek jön be. A sütőtökhöz tudnám hasonlítani. Én szeretem, a családom többi tagja utálja. A karalábé viszont a krumplihoz hasonló állagú és nem annyira meghatározó az íze. Fel is lehet karikázni. Én először megfőzném sós vízben, utána raknám össze a többivel, így már nem kell sokáig sütni, és biztosan puha lesz. Esetleg még a zeller jöhetne szóba, de annak már erőteljesebb íze van.

Ha már vércukor, én a lisztet is kihagynám...

2019. nov. 25. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!