Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Gluténmentes pékáru, szeretitek?

Gluténmentes pékáru, szeretitek?

Figyelt kérdés
Véletlenül ettem már néhányszor és szerintem igen rosszak. Amúgy alig eszem pékárut, nem is tartom őket egészségesnek, de ha érzékeny lennék, le is tudnék róla teljesen szokni szerintem. A tészta élvezeti értéke veszik el a sikér hiánya miatt. Nem is nevezném kenyérnek szinte. Rossz enni. Ti szeretitek?

2020. aug. 17. 14:25
 1/8 anonim válasza:
50%

Én 3 éve vagyok cölis, semmi változást nem vettem észre a két étrend között, nyilván az elején nehéz volt kikísérletezni, hogy melyik dolog "glutén mentes" és melyik az tényleg.

Azonban amióta tartom a diétát, azóta helyre álltak a cukraim is(folyamatosan magasak voltam a cukraim, és orvosom azt mondta, hogy irány gyomortükrözés, mert a cöli miatt lehetnek szarok a cukraim, hát igaza is lett).

Szóval a konkrét kérdésre válaszolva, szerintem ugyan olyan az ízűk.

2020. aug. 17. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Inkább az állagra gondolok. Az viszont igazán más. Mint a száraz gumi. Több, drága termék is ilyen volt.
2020. aug. 17. 17:15
 3/8 anonim válasza:
50%
1es vagyok, nem tudom, hogy te milyen márkákat próbáltál, de a schärnek például jók a termékei.
2020. aug. 17. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
22%

van ilyen is olyan is ettem már ehetetlenül rosszat de kifejezetten finomat is.

De ezeket a dolgokat alapjáraton egy bizonyos embereknek csinálják akiknek erre szükségük van. Akik divatból elkezdtek gluténmentesek lenni anélkül, hogy erre szüksége lenne mert, hogy jaj milyen fancy meg trendi azokon csak nevetni tudok, hogy míg más bármit megadna azért, hogy normálisan ehessen bármit és ne kelljen az áruk címkéjét bogarászni addig ők szándékosan teszik ezt.

2020. aug. 20. 02:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ugye, a glutén "lényege" az, hogy ragacsos (ezt jelenti a szó is), puha lesz tőle a tészta. Én azt tudom, hogy viszonylag drága termék volt az is, amit 3-4x ettem, valóban gumiszerű állaga volt. Íze meg olyan, aminek ízesítették.

2020. aug. 20. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A schar kenyér az elmegy, de az ára...

A többi gusztustalan számomra, igaz én soha nem voltam nagy kenyér rajongó, nem is hiányzik. Kb évente kétszer sutok otthon lisztkeverékből, az nagyon finom ,de csak első nap.Akkor nem mondanád meg, hogy gluténmentes, finom puha . Második napra atomjaira hullik szét 😂

2020. aug. 24. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Én gluténérzékenyként nagyjából leszoktam a pékárukról. Az állaga teljesen más, mint a rendesnek, az ára meg iszonyú drága.

Az egyetlen ehető kenyér, ami 250 g 800 ft-ba kerül.

2020. dec. 1. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Hasonló a tapasztalatom.
2020. dec. 2. 00:15

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!