Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miben tartsam a száraz kenyere...

Alla Bársony kérdése:

Miben tartsam a száraz kenyeret ha az a cél vele hogy csirkét töltők vagy panírozáshoz prezlinek bedaralom?

Figyelt kérdés
Jelenleg ki van terítve tálcára hogy ne peneszedjen, de már csonttá száradt...
2021. nov. 16. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Száraz helyen, szövet szellőző zsákban.
2021. nov. 16. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

De hat az a jó ha csont száraz... prézlihez


Töltelekhez meg 2-3 napos szikkadt zsemle, kenyerruhaban tartom

2021. nov. 16. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké hogy jó csak nem akarom hogy később mégis peneszedni kezdjen valami helytelen tárolás miatt...
2021. nov. 16. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

HA nem nedves helyen tartod, akkor textilzacskóban, ha nedves a környezet, akkor müanyag fagyasztós zacskóban légmentesen lezárva.

De a töltelékhez legalább egy éjjelen át kell áztatni, különben nem lesz jó, kemény darabos marad.

2021. nov. 16. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Daráld le, légmentesen zárt dobozban elvan.
2021. nov. 16. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!