Tokánynak melyik része jobb a sertésnek? Comb vagy tarja?
Figyelt kérdés
Leginkább ezzel a kettővel láttam recepteket. Borsos tokány készülne tésztával. Még sosem csináltam, csak menüben szoktam enni, ezért ma megpróbálom elkészíteni.2023. júl. 6. 07:34
3/8 A kérdező kommentje:
+látom, hogy még lapocka is lehet, mondjuk az nincs itthon.
Igazából a tarját sem érezném pazarlásnak, ha az finomabb. Nekem az a lényeg, hogy szaftos, puha, omlós hús legyen belőle.
2023. júl. 6. 07:39
4/8 anonim válasza:
A comb is szaftos, puha, omlós hús.
5/8 anonim válasza:
Inkább comb,rózsa vagy a dió része.
Frikandó nagyon száraz ehhez.
6/8 A kérdező kommentje:
Na hát végül tarja lett, mert fogalmam sincs milyen combhús volt a fagyasztóban. Amúgy finom lett, de majd kipróbálom más hússal is.
2023. júl. 6. 17:46
7/8 anonim válasza:
Comb vagy lapocka a jó. Tarja nem erre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!