Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik karácsonyi tálat...

Melyik karácsonyi tálat választanátok szenteste vacsorára?

Figyelt kérdés

Rám bízták, hogy rendeljek karácsonyra tálat, merthogy mindenki szenteste esik haza külföldről, és senkinek nem lesz kedve főzni, támpontot sem kaptam, hogy milyet rendeljek, végül 2-re szűrtem le a választást.


Az egyik:


Cigánypecsenye, Kijevi csirkemell, rántott szelet, Kolbásszal sajttal sonkával pepperónival töltött sertés, natúr csirkemell, bocca, vegyes köret.


A másik: pontypatkó, hagymás rostélyos, magyaros szelet (hagymával, kolbásszal, baconnel sajttal töltött szelet), gordon, kárpáti borzas.


A harmadik: rántott sajt, cigánypecsenye, kijevi, gordon, magyaros szelet.


Az első tál 14 ezer, a 2-3. 10 ezer.


nov. 28. 08:49
A kérdező szavazást indított:
Első
Második
Harmadik
33 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%
Mi az a "bocca" meg a "gordon"?
nov. 28. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 A kérdező kommentje:
A gordon a sajttal sonkával töltött hús, a bocca talán valamilyen olasz stílusban elkészített csirkemell, de ebben nem vagyok biztos.
nov. 28. 08:57
 3/18 A kérdező kommentje:
Utána néztem, a Bocca az borjú :D
nov. 28. 08:58
 4/18 anonim ***** válasza:
28%
Egyes és a hármas ötvözetét🙃
nov. 28. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
A "gordon" ezek szerint Cordon bleu akart lenni, a "bocca" meg saltimbocca...
nov. 28. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
80%

Ha nincs legalabb ket ember aki imadja a natur csirkemellet akkor ne az elsot.

A masodikban sok oylan dolog van amit en pl csak frissen szeretek. Szoval en a haramdikat valasztanam

nov. 28. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
33%

A gordon bleu (újabban cordon bleu-ként is látom) MINDIG, MINDENÜTT - kivétel nélkül - sajttal-sonkával (mindig valami trappista jellegűvel) töltött hús.


Amit én hiányolnék (hacsak nem vagy érzékeny gyomrú, urambocsá tej/laktózérzékeny,de akkor is meg lehet oldani laktózmentesen, csak étteremben az drágább lesz): valami szaftos (akár egy vadsült jus[zsű]-vel), akár egy pörkölt, egy vadas, egy paprikás.

nov. 28. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

"A gordon bleu (újabban cordon bleu-ként is látom) MINDIG, MINDENÜTT - kivétel nélkül - sajttal-sonkával (mindig valami trappista jellegűvel) töltött hús."


Sosem volt gordon bleu, mindig is Cordon bleu volt a neve.

nov. 28. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egyes minőségibb szerintem,azt választanám.
nov. 28. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem ezt ne mi döntsük el itteni önkéntes-ingyért válaszolgatók, hanem döntsék el VAGY azok, akiknek pénzébe kerül (először és lefőképpen), vagy (ha ez egy cég éves búcsúajándéka a dolgozóinak), akkor döntsék el a dolgozók, hogy mit akarnak enni (vagy ha zsugori a főnök, döntse el ő).


Semmiképp se mi.

Nekem ezekkel a tálakkal az a bajom, hogy mindegyiken van mindenféle rántott, meg sült ennivaló, de egyiken sincs valami szaftos, pörköltes jellegű étel .

nov. 28. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!