Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A hús kiolvasztás után miért...

A hús kiolvasztás után miért enged levet?

Figyelt kérdés
dec. 11. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert a jégkristályok károsítják a sejtfalakat.
dec. 11. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Még a nyers is szokott engedni.

Egyébként a fagyott víz folyik ki belőle.

dec. 12. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Mert a hús, ahogy testünk is tartalmaz vizet.


A házilag levágott húsnál is jelen van.


Viszont: jómagam nem burogatom le, megsütöm külön vagy ha olyan ételt csinálok, ami szószos vagy hasonló simán beleöntöm, mert ad egy állagot neki.


Simán megsütve olyasmi mint az agyvelő.


Nem lesz semmi bajod tőle.

dec. 12. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!