Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem puhul a krumpli?

Miért nem puhul a krumpli?

Figyelt kérdés
Akármennyire is apróra vágom egyszerűen nem puhul meg ha főzöm ha sütöm.
dec. 20. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fajta, milyen felhasználásra való, mennyi ideig sütöd, főzöd?
dec. 20. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű főzni való.
dec. 20. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
dec. 20. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 Itt nálunk falun csak egyfélét árulnak vagy olyan szürkés a héja belülről fehéres vagy pirosas héjú és szép sárga a belseje. De kiszámíthatlan mikor mit hoznak.


#2 Ha főzni való akkor miért nem fő meg?

dec. 20. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Meztelenül főzöd vagy héjában? Kap elegendő hőt és elég ideig? A krumpli jellegzetes az a zöldség, amit utoljára szoktak az ételhez adni, mert legkevesebb idő annak kell.
dec. 20. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen nincs.
dec. 20. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, már bocs...
dec. 20. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!