Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Főzés közben olyan barnának...

Főzés közben olyan barnának tűnik a darált hús. Megromlott volna? N

Figyelt kérdés
Bolognait csinálok. Miután kiolvasztottam a darált húst, majd el kezdtem főzni, észre vettem, hogy nem szokott ilyen barna lenni. Nagyim azt mondta, hogy tegnap vette, nade ő olyan, aki több hónapos fagyasztott húst is felhasználja, szóval nem mindig lehet hinni neki. Meg merjük enni ezt a húst? Nem lesz tőle bajunk?

máj. 16. 09:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Sertés húsról beszélek
máj. 16. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tegnap vette, miért volt fagyasztva?
máj. 16. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A pirult darált hús barna.
máj. 16. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tényleg fagyasztott volt,az ilyen szokott barnulni.
máj. 16. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Sokszor csinálok bolognait, de nem szokott ilyen barna lenni. Azért rakta fagyóba, mert nem tudta, hogy bolognait fogok főzni.
máj. 16. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szaga rendben nyugodtan edd meg
máj. 16. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nincs. Lefagyasztás kiolvasztás után néha nekem is barnább, de nincs "szaga", szóval jó az.
máj. 16. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet más fajta darált húst vett a nagymama. nem csak sima disznó, hanem disznó-marha keverve, vagy csak marha.
máj. 16. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!