Főzés közben olyan barnának tűnik a darált hús. Megromlott volna? N
Figyelt kérdés
Bolognait csinálok. Miután kiolvasztottam a darált húst, majd el kezdtem főzni, észre vettem, hogy nem szokott ilyen barna lenni. Nagyim azt mondta, hogy tegnap vette, nade ő olyan, aki több hónapos fagyasztott húst is felhasználja, szóval nem mindig lehet hinni neki. Meg merjük enni ezt a húst? Nem lesz tőle bajunk?máj. 16. 09:35
1/8 A kérdező kommentje:
Sertés húsról beszélek
máj. 16. 09:43
2/8 anonim válasza:
Ha tegnap vette, miért volt fagyasztva?
4/8 anonim válasza:
Lehet tényleg fagyasztott volt,az ilyen szokott barnulni.
5/8 A kérdező kommentje:
Sokszor csinálok bolognait, de nem szokott ilyen barna lenni. Azért rakta fagyóba, mert nem tudta, hogy bolognait fogok főzni.
máj. 16. 09:47
7/8 anonim válasza:
Semmi baja nincs. Lefagyasztás kiolvasztás után néha nekem is barnább, de nincs "szaga", szóval jó az.
8/8 anonim válasza:
lehet más fajta darált húst vett a nagymama. nem csak sima disznó, hanem disznó-marha keverve, vagy csak marha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!