A Cinema Cityben milyen sajtport használnak a sajtos popcornhoz?
Figyelt kérdés
Annyira szeretem ott a sajtos popcornt és kíváncsi vagyok, mert itthonra is szeretnék ilyet.ma 15:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Láttam neten - mi lehet az a úgy rémlik valami gabonaszármazék, amit panír masszához adtak?
Csirke darabokat úgy paníroznak hogy nem egyenként liszt tojás morzsa.... Hanem egy edényben összekeverték hozzávalókat plusz még valamit amire nem emlékszem de reméljük hogy valami gabonaszármazék. Csak nem emlékszem hogy mi volt az a gabon a származék az érdekelne....
Tudnatok ajanlani palmaolaj mentes, valodi tejbol keszult jegkremet a Lidl/Tesco kinalatabol? (Esetleg SPAR, de abbol csak egy kicsi van nalunk)
Probalom vegignezni az uzletekben, de eddig semmit nem talaltam
Ezt a húsételt, hogy tudok megrendeni?
Ez a neve chicken nuggets to osi food solutions?
Feletek lehet kapni a tesco ujsagban meghirdetett uj Müller tejitalokat?
Csak en fogtam ki olyan tescot pesten, ahol nincs meg a polcon?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!