Építőiparba milyen kaját szoktatok vinni reggelire,ebédre?
Figyelt kérdés
Én már unom a szenvicseket,pék dolgokat.Otthoni kaja se játszik.Néha viszek de ti miket szoktatok vinni?aug. 2. 22:56
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Építőiparban ugyan nem dolgozom, de ha van melegítő alkalmatosság, akkor gyakorlatilag bármit lehet vinni ételhordóban. Rizs, hús, krumpli, leves is akár.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:kész ételkonzervek,felvágott, májasok, nekem is volt hogy ráuntam a kajákra akkor sertésmájkrém kenyér paradicsom.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Akkor rendelj étel szállító cégtől vagy viszel otthonról főtt kaját.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Mi mindig valami közeli étteremben eszünk napi menüt.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Én olyankor, ha unom a szendvicset vagy pékárukat, viszek készételt, vagy rendelek
8/9 A kérdező kommentje:
Melegíteni nem tudom mindíg máshol dolgozunk.Csak már fogalmam sincs mit egyek ami melegítés nélkül is ehető.Ma a boltba meló után 20 percig csak a konzerveket bámultam.Aztán a vegén semmit nem vettem.Pedig télen sokszor ettem azt ebédre.Akkor vittem mini gázrezsót.
aug. 3. 20:52
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Sülthúst (rántottszelet) hidegen is lehet enni. Sőt a szénhidrát tartalma is alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Manapság már miért nem szokás kóstolót vinni a szomszédba, mint régen?
Régen falun mindig átvittek az emberek kóstolót a szomszédjukhoz, ma már miért nem él ez a szokás az emberek között?!
Milyen ételeket tudnék vinni ottalvós táborba?
4 napra, hűtő, mikró nincs
Csirkemellet hűtőtáskában el lehet vinni túrázni?
Vasárnap egy 17 km-es túrát mennénk. Gondoltam sütök ki csirkemellet és azt raknék a szendvicsekbe sok zöldséggel. Ilyen kis hűtősákában lenne 2 jégakkuval plusz a lefagyszatott innivalók mellette. Nem tudom megmerjem - e kockáztatni? Elég meleg lesz még az erdőben is. Lesz neki valami baja?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!