Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Építőiparba milyen kaját...

Építőiparba milyen kaját szoktatok vinni reggelire,ebédre?

Figyelt kérdés
Én már unom a szenvicseket,pék dolgokat.Otthoni kaja se játszik.Néha viszek de ti miket szoktatok vinni?
aug. 2. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Építőiparban ugyan nem dolgozom, de ha van melegítő alkalmatosság, akkor gyakorlatilag bármit lehet vinni ételhordóban. Rizs, hús, krumpli, leves is akár.
aug. 3. 03:45
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
kész ételkonzervek,felvágott, májasok, nekem is volt hogy ráuntam a kajákra akkor sertésmájkrém kenyér paradicsom.
aug. 3. 06:34
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Akkor rendelj étel szállító cégtől vagy viszel otthonról főtt kaját.
aug. 3. 08:29
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Közeli kifőzde, menü.
aug. 3. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Turos csusza szalonnaval.
aug. 3. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig valami közeli étteremben eszünk napi menüt.
aug. 3. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Én olyankor, ha unom a szendvicset vagy pékárukat, viszek készételt, vagy rendelek
aug. 3. 20:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Melegíteni nem tudom mindíg máshol dolgozunk.Csak már fogalmam sincs mit egyek ami melegítés nélkül is ehető.Ma a boltba meló után 20 percig csak a konzerveket bámultam.Aztán a vegén semmit nem vettem.Pedig télen sokszor ettem azt ebédre.Akkor vittem mini gázrezsót.
aug. 3. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Sülthúst (rántottszelet) hidegen is lehet enni. Sőt a szénhidrát tartalma is alacsony.
tegnap 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Manapság már miért nem szokás kóstolót vinni a szomszédba, mint régen?

Régen falun mindig átvittek az emberek kóstolót a szomszédjukhoz, ma már miért nem él ez a szokás az emberek között?!

Csirkemellet hűtőtáskában el lehet vinni túrázni?

Vasárnap egy 17 km-es túrát mennénk. Gondoltam sütök ki csirkemellet és azt raknék a szendvicsekbe sok zöldséggel. Ilyen kis hűtősákában lenne 2 jégakkuval plusz a lefagyszatott innivalók mellette. Nem tudom megmerjem - e kockáztatni? Elég meleg lesz még az erdőben is. Lesz neki valami baja?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!