Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Sütöttem húst natúr olajban...

Sütöttem húst natúr olajban elég kevés ideig és attól félek hogy nem sült át rendesen, belül fehér volt nem volt rágós és fonom volt. Szerintem megsült de ha mégsem akkor lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
És elég sok levet eresztett amikor ettem. Talán a közepénél volt egy nagyon de nagyon halvány rózsaszín. De inkább barnás volt. A külseje még kicsit oda is égett.

2013. jún. 27. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Az átsült.

Nem mint ha lenne tőle bármi bajod, ha nem sült volna át tökéletesen!

Vannak extrém helyzetek, betegségek, de ilyentől még soha senkinek nem volt semmi baja.

2013. jún. 27. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Csak akkor van gond, ha az állat toxoplazmózissal fertőzött.
2013. jún. 27. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Máskor lassan süsd a húst, egyik felét fedő alatt, ha a külseje megégett és a belseje néhol rózsaszínű volt, akkor nagy lángon és hirtelen sült, ettől lehet ételmérgezést kapni, ha az állat beteg volt.
2013. jún. 27. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:
Milyen hús volt?
2013. jún. 27. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!