Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Házi paradicsomlé, ha nem...

V.zsuzsi10 kérdése:

Házi paradicsomlé, ha nem volt hűtőben, csak a spájzban, és elkezdett pezsegni az már megromlott?

Figyelt kérdés
Majdnem kifutott a lezárt vödörből amiben volt 5 l házi paradicsomlé, és amikor megkevertük pezsgett. A szagán semmi furcsát nem érezni, merjük még főzni belőle?

2013. szept. 2. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
A paradicsomlét főzni kell, én épp ma készítettem, s fél órán át főztem, ezután üvegekbe töltöttem,légmentesen lezártam, s dunsztban fog kihűlni.Szabad levegőn megposhad. Esetleg próbáljátok alaposan főzni, hogy a káros mikroorganizmusok elpusztuljanak, s ne kapjatok gyomorfertőzést.
2013. szept. 2. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm :) Ha jól tudom ez már úgy lett elrakva, hogy meg lett főzve, de azért lehet jót tesz még neki, úgyhogy köszönöm. :)
2013. szept. 2. 19:12
 3/5 doboszoli ***** válasza:
Necces...
2013. szept. 2. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha pezseg, annak már lőttek.hiába főzitek újra, annál már beindult a forrás/erjedés...
2013. szept. 3. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, megpróbáltuk felforralni azért, de sajnos utána se lett jobb :/ azért köszönöm a válaszokat :)
2013. szept. 11. 19:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!