Létezik TUC-os milka?
Figyelt kérdés
Láttam az fb.-n és ha igaz lehet-e kapni,hol, és mennyibe kerül?2013. nov. 6. 20:56
1/11 anonim 

válasza:

válasza:Igen, létezik! Minden boltban lehet kapni ahol van Milka csoki. Annyiba mint a többi. Vannak Milka csoki sziget standok és ott is lehet kapni!
2/11 anonim 

válasza:

válasza:Én müllerben vettem, ugyanannyi volt mint a többi, azt hiszem 300ft.
3/11 anonim válasza:
Isteni finom a sós keksz a csoki tetején.. pfuj.. szerintem a legelcseszettebb csokijuk lett :)
5/11 anonim 

válasza:

válasza:Én itt Ausztriában láttam. Azt hittem csak itt van egyelőre. De ezek szerint nem.
Még nem kóstoltam, nem vagyok egy nagy milkás.
Inkább étcsokis, áfonyalekváros bahlsen-t eszem.
6/11 anonim 

válasza:

válasza:Én múlt héten vettem, meg tegnap is láttam ilyet az egyik boltban. Szóval van, igen :)
7/11 anonim 

válasza:

válasza:Én pont ma láttam annak a falunak a kisboltjában,ahol lakok. Szemeztem is vele,na de mivel tudtam,hogy a Tucc sós,inkább passzoltam. :D
8/11 anonim 

válasza:

válasza:Tegnap este ma láttam nálunk Győrben az Árkádban, Milka csoki sziget standnál 200ft volt.
Van a Plázában is a Milka csoki sziget standnál és talán ott is 200ft.
10/11 anonim válasza:
Én sulibüfében vettem,annyi volt mint a többi..együtt se rossz az íze,de inkább leszedtem róla a kekszeket és külön ettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Nektek melyik a kedvenc Milka csokitok?
Van ugye többféle, pl. Milka chocolate dessert, van epres, fehér csokis, noisette, sima alpesi, mogyorós, puffaszott rizses...
Oreos Milkát hol lehet kapni?
(Borsod- Miskolc, Tiszaújváros környékén)
Szegeden hol lehet milka choco jelly-t, milka choco minis-t és ehhez hasonló milka termékeket kapni?
Nagyon jó volna enni(BIZTOS BAROMI FINOM)
Diabetikus Milka csoki?
Anno Tescoban még lehetett kapni diétás Milkát,de mostmár sehol sem találok...Létezik még,kapható Magyarországon?Esetleg Győrben valaki tud? Köszi a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!