Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Évek óta készítünk savanyú...

Évek óta készítünk savanyú káposztát hordóban, mindig ugyanúgy :1 mázsát 1,5 kg sóval. Most mégis puha lett! Vajon hol ronthattuk el?

Figyelt kérdés

2013. nov. 20. 10:24
 1/1 Imola Ágnes ***** válasza:
Lehet a káposzta volt rossz minőségű, vagy nem volt rendesen tárolva (húmérséklet, körülmények), vagy nem volt rendszeresen tisztítva...
2013. nov. 20. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!