Mirelit csirkenuggetset hogy kell kisütni?
Figyelt kérdés
Olajban, azt tudom, de elég serpenyőben kis olajon, vagy olajsütőben, jó sok olajban, hogy elmerüljön benne?2014. máj. 14. 14:03
1/6 A kérdező kommentje:
Mert serpenyőben sütöttem, és kicsit rózsaszín a belseje... pedig kb feketére sült a külseje.
2014. máj. 14. 14:05
2/6 anonim válasza:
Bő olajban kell egy lábosban, közepes, vagy kis lángon, hogy a külseje ne égjen el és a belseje átsüljön.
3/6 anonim válasza:
úgy .... csak probáld meg lasabb tűzön... gondolom túl nagy votl a láng:) a nuggets semmivel nem másabb mint pl egy mirelit fasírt vagy bármi más
4/6 A kérdező kommentje:
De bő olajban lábosban fröcsögni fog, nem? :S
2014. máj. 14. 14:25
5/6 anonim válasza:
Ha fröcsögős, akkor kevés olajbanis fröcsög, én egyszer vettem halrudakat és kevés olajban is ezerfelé fröccsentette szét, ha van olajsütöd, akkor süsd abban, jobban átsül, mint egy serpenyőben.
6/6 anonim válasza:
Elég annyi olaj, hogy a nuggets feléig érjen. Aztán félidőben megfordítod, és akkor a másik fele is átsül. Kislángon süsd, akkor nem ég meg.
Akkor fröcsög, amikor a forró olajba hideget raksz. (Pl. a fagyasztott nuggetset a forró olajba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!