Lapcsánkát (tócsnit) bekeverhetem most előre ha csak 7 óra körül akarom kisütni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 16:53
1/5 anonim válasza:
Hát levet fog ereszteni meg bebarnul a krumpli.Nem lesz szép látvány.
2/5 anonim válasza:
igen !! csak számolj avval ,hogy a krumpli befog barnulni sütés elött .. inkább pucold meg előre a burgonyát ,és reszelésig illetve amig nem kevered be rakd hídeg vízbe és pár csep citrom levet cseppegtes bele . Igy órákig nem barnul be a krumpli : A lapcsánkát csak öreg burgonyábol lehet csinálni : Az új burgonya nem jó hozzá ::
3/5 A kérdező kommentje:
akkor inkább megsütöm most biztos ami biztos csak nem olyan lesz mint frissen :(
2013. máj. 18. 17:03
4/5 anonim válasza:
Ha kisütöd most akkor tedd 1 tányérra alufóliával takard le : És melegetsd fel a sütöt :Zárd el. rakd be ,amig nem kerül aztalra : Az hő mennyiség ami a sütőben keletkezik : elég lesz ahoz ,hogy meleg maradjon : Az alufolia alatt pedig nem szárad ki és nem keményedik meg .
5/5 doboszoli válasza:
Szoktunk sütni mackot tábori körülmények között (is).
Ám a krumplit otthon robotgéppel reszeljük.
Tipp: a lisztet ne keverd bele,csak szórd a tetejére, és konyharuhával takard le. Közvetlenül sütés előtt dolgozd össze, nem fog megbarnulni.
Ha új, és öreg krumplim lenne, mindenképp az újból készíteném. Öreget a borból szeretem..))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!