Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik paprikában van a...

Melyik paprikában van a legtöbb C vitanmmin? Édes, Fűszer, Csípős!

Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Minél zöldebb, annál több.

Ilyen értelemben a zöld, csípősben.


Csakhogy abból töredékét se tudod megenni, mint az édesből.


Mondjuk van sötétzöld vastaghúsú édesben is , az lehet a legjobb választás.


Meg amúgy ha természetes c-vitamin kell, akkor hordóskáposzta. Tele van rengetegféle antioxidánssal, nyers élelmi rosttal. Biológiai szempontból egy csoda az az étel. :)

2014. okt. 20. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

"a zöld, csípősben.


Csakhogy abból töredékét se tudod megenni, mint az édesből"


A magad nevében beszélj kérlek! :)

2014. okt. 21. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!