Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Egy hete van a hűtőben a...

Egy hete van a hűtőben a kovász. Mit lehet vele csinálni: kidobni, etetni vagy használni?

Figyelt kérdés
Graham lisztből készült.

2014. nov. 29. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

Kuka!

Ne kockáztass, mert a bomlott élesztő veszélyes!

Egy pék

2014. nov. 29. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem élesztö, hanem kovász, akkor tegyél hozzá még lisztet (etesd), semmi baja sem lesz.


Az elözö "pék" meg inkább tanuljon még...

2014. nov. 29. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. nov. 29. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Régen - amít házilag sütötték a kenyeret -, a rendes kovászt évekig tartották hüvös helyen, pedig akkoriban hütö sem volt és nem lett töle semmi bajuk.
2014. nov. 29. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!