Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha a sertéshús több, mint 8...

Ha a sertéshús több, mint 8 napot állt hűtőben, akkor az elkészíthető rántott húsnak, vagy dobjam ki?

Figyelt kérdés

2015. máj. 5. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
zacskóban tuti megromlott....... majd integess a Fókuszban
2015. máj. 5. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Így akár másnapra is megromolhat. Volt amikor másnapra büdi lett és kidobtuk, mert a normál hűtőben engedtük fel fagyottból, nem hét nap múlva. Az tuti büdi már. Legfeljebb mélyhűtőben keményre fagyva nem lesz semmi baja. Normál hűtő térben egy-két nap és kidobhatod.
2015. máj. 11. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
34%
Be kell áztatni ecetbe. A vendéglátó helyeken is ezt csinálják. :-)
2015. máj. 12. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!