Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A "fenyőalja" gomba általában...

A "fenyőalja" gomba általában merre keresendő (milyen fenyves, milyen helyek) és átlag milyen évszakokban, időjárásban?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a rizikére gondolsz, ami a legfinomabb fenyőalja gomba, az szeptember környékén, inkább a vége fele, az a jó amelyikből színes lé jön ha eltöröd, nagyon finom, ha módod van rá szedj sokat
2015. jún. 5. 07:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

pár éve apósom állított be egy nagy dobozzal ,ami televolt zöldes és sárgás (sárga-piros keverékű) gombával ,ami erőteljes illatú volt,leforrázta,hogy fagyassza a nagy részét ,átjárta az egész nagy konyhát az illata.

Elkészítve meg valami ritka pazar volt,majdnem fél évig használtuk azt az 1 vödörnyit a fagyasztóból ,aztán elmentem dolgozni,kamionozni ,és most megláttam egy piacon (köszönöm jó drága) és muszáj szednem egy keveset (amennyit csak lehet).

2015. jún. 5. 10:41

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!