Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Céklalét pasztörizált valaki...

Céklalét pasztörizált valaki otthon? Hogyan lehet tartósítani, hogy megmaradjanak benne a vitaminok, enzimek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Fagyasztás.

De nem értem, hogy miért akarod tartósítani, ha egészen tavaszig frissen elérhető?

2015. nov. 4. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!