Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A krémtúró állaga miért lett más?

A krémtúró állaga miért lett más?

Figyelt kérdés
Régen túró állaga volt, ilyen krémes, öröm volt enni, most meg olyan mint a joghurt. Miért változott meg ez? Komolyan nem értem hogy mindennek romlik a minősége.

2016. jan. 14. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért az szerinted miért van, hogy a kereskedők/gyártók a Környezetvédelemről papolnak, közben a nagykerekből meg sávosan lehet a legtöbb dolgot vásárolni, éves keretszerződés mellett?


Azaz minél több mennyiségre szerződsz le, annál jobb áron kapod!!


Nem számít ha rádrohad mert nem tudod eladni, hisz vagy kidobod az előző hetit, mert a pénz nem számít és akkora haszonnal adod el a többit hogy a köv héten majd behozod.


Vagy bedolgozod, feldolgozod, újracsomagolod, a nép meg úgyse tudja mibe döglik bele / éhen ha nincs pénze, hogy megvegye.



A lényeg, hogy állambácsi adóbevételei növekedjenek, hétvégente meg tele az összes welness és szálloda "kényszer" vállalkozókkal...

2016. jan. 16. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A "keservesen" befizetett adóforintokat meg mindenki jól tudja, hogy hová kerülnek...
2016. jan. 16. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!