Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért fogja meg barnára az...

Poppyrain kérdése:

Miért fogja meg barnára az avokádó a sajtot?

Figyelt kérdés
Amikor szendvicset csinálok és a sajt felé avokádót teszek a sajt bebarnul az avokádó szeletek alatt, ez miért van?

2016. márc. 21. 21:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert az avokádó rendkívül gyorsan oxidálódik felvágása után.

Ezt könnyen elkerülheted, ha felbontás után rögtön citrommal kened be.

Persze nem kell sokat rálocsolni, elég, ha a kettévágott citrommal végigsimítod az avokádó oldalait.

2016. márc. 21. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!